DİRT 3 oyunda yeşil yol gösterisini nasıl kapatabilirim ?
DİRT 3
Kimse cevap yazmamış. Ben oyunu oynamadım ama sanırım gitmeniz gereken en uygun yolu gösteren yeşil yol çizgisinden bahsediyorsunuz. O ayarlardan kapatılabiliyor. Ya da oyunda zorluk derecesi seçiliyorsa en kolayı seçtiyseniz otomatik olarak o gelir. Ayarlardan manuel yaparak kapatabiliyorsunuz. Bu tarz oyunların çoğunda bu şekildedir. Umarım doğru şeyi anlamışımdır.
Ben de oyun yüklü kolay da oynadığım içinm o yol çizgisinden var, sanırım zorluk seviyesini artırınca o çizgi ortadan kalkıyor. Zorluk seviyesi nereden kalkar bilmiyorum ama ultra-drable arkadaşımızın önerdiği yöntemi deneyebilirsin mesela.
ben de oynamadım ama tavsiye eder misiniz?
Evet, gayet güzel bir oyun.
yarıs ekranı geldıgınde race entrants dıffıculty and assısts ve vehıcle stup yazar
burada dıffıculty and assısts gırıp advanced
arkadaş gereken cevabı vermiş yanlız zorluk derecesini oynamayın oyun yeterince sınırları fazlasıyla zorluyor bazı yerlerde bırakın gold yada platnıum almak imkansız bişey en fazla iyimser konuşmak istiyorum bronze alırsanız sevinin
not sakın kablosuz klavye ile oynamayın ve sinirlerinize hakim olun.
eğer derece yapamaz iseniz oyunlar açılmıyor.
o zaman da otomatik fren yapma gibi özelikler gidiyor sadece yeşil çizgi kalkmıyormu_?
arkadaş gereken cevabı vermiş yanlız zorluk derecesini oynamayın oyun yeterince sınırları fazlasıyla zorluyor bazı yerlerde bırakın gold yada platnıum almak imkansız bişey en fazla iyimser konuşmak istiyorum bronze alırsanız sevinin
not sakın kablosuz klavye ile oynamayın ve sinirlerinize hakim olun.
eğer derece yapamaz iseniz oyunlar açılmıyor.
doğruuu kardeş