Merhabalar maalesef bende bu dertten muzdaribim küçükken hasta olduğum zamanlarda doktorların verdiği aşırı antibiyotik yüzünden dişlerim sarı fırçalasamda birşey değişmiyor sadece biraz açılıyor babam diş pastası aldı onu kullandım yine sadece biraz açtı çok fazla bir şey fark etmedi bir arkadaş ise falım klasik sakızından bir kutu al hergün çiğne dedi bunun aslı varmıdır bilmiyorum ama sizinde bu konuda ki yorumlarınızı bekliyorum artık utanıyorum bu dişlerle gülmekten bir an önce geçsin istiyorum
Teşekkürler...
Diş Beyazlatma Yöntemleri?
adamım bukadarına pes dogrusu ama konu dışı lafım yok
adamına denk geldin anlatayım insan agzında 38 ayrı tonojlarda renk var bugünlerde bu renklaeri bulan firma yada şirketler vita dent ve matmakerdir ivoklar ise bu renkleri geliştiren başka bir şirkat şimdilerde 43 renhk sıkalası üretildi yani demem oki reklamlarda çıkan bu bayazlatır bu inci yapar külliyen yalan yapmaz dişin ana rengi degişmez dişin ana rengi sari ise sarı kalır ancak yeni gelişen teknoloji ile bu sorunu profosyonel bi diş hekimi ile görüşmen formdaki bi tekniksiyenle görüşmenden daha iyidir
hiç bir yararı olmaz tek faydası çene kaslarını çalıştırırsın zaten doktorlar arada bu kasları çalıştırmak için çineyin der gerekliymiş.bir arkadaş ise falım klasik sakızından bir kutu al hergün çiğne dedi bunun aslı varmıdır bilmiyorum
senin durumunda olan biri için yapılaccak en doğru hareket bir diş doktoruna gitmek olacaktır boşuna para veripte diş beyazlatma ürünlerinden alma işe yaramazlar hatta kimi ürünler diş minelerinde çizme yapıyor onun içinde doktorlar çokta önemezler bu tür ürünleri.
gazi909karbonat ile fırçverdiğin yöntem çok geçersiz bu durumda işe yaramaz bile.
bencede sen doktora danışıp doğru düzgün şekilde işine bak, yanlış şeylerle zarar bile verebilirsin dişlerine ki bu diş olayı acayip ızdıraplıdır, tecrübe konuşuyor. ama gazetede okumuştum elmayı kabuğuyla yemek dişlerin beyazlamasına yardımcı oluyormuş. doğru ya da yanlış kesin bilemicem ama en nihayetinde doğal, zarar gelmez ve vitamin almış olursun ayrıca.
orhan6894arkadaş ise falım klasik sakızından bir kutu al hergün çiğne dediBu arada falım sakızı baya bozdu konuya gelicek olursak diş doktoruna gitmelisinSon Düzenleme: Semih Özyurt ~ 09 Şubat 2009 09:48