arkadaşlar 1500 ile 2000 ytl arası veya çok zor olur ama 2500 ytl ye kadar da olabilir; tasarımı dış görünüşü en güzel laptopu almak istiyorum, "kasa tek renkli olmalı" örneğin piyano siyahı olabilir bu birinci aradığım özellik, ikincisi de yarı paylaşımlı ekran kartlı olursa iyi olur böyle bildiğiniz gördüğünüz aşık olduğunuz unutamadığınız laptoplar varsa yazar mısınız thanks a lot
Dış Görünüşü En Güzel Laptoplar Hangileri ?
sony ve toshiba görselliğe önem veriyor sitelerinden ürün fotolarına bakabilirsiniz...
karlahalçok sert bine serti anlamadım
en güzeli en kalitelisi HP gerisi yalan. You are welcome!
trinityen güzeli en kalitelisi HP gerisi yalan. You are welcome!Hepsini Quanta üretirken HP'nin üstün ayrıcalığı nerden geliyor?Konumuza dönecek olursak:
Acer, Toshiba, HPve Dell gibi üreticlerin tasarımları çok hoş.
toshibalar ince ve güzel görünüşlü.renklerde genelde siyah+gri gibi.hpde öyle.ama acer genelde beyaz oluyor hatta ben hiç siyahını görmedim diyebilirim.
bikaçkez dell kullandım ve bana biraz daha ağır geldi.
selam arkadaşlar silici06 benim unutamadığım model şu hp pavilion dv5000 ben bunu çok beyendim ve alamadım çünkü üretilmediği için üretilseydi alacaktım vallla çok güzel model ve donanım da çok iyi
benim laptop güzel gelio bana...kendi laptopum die demiom :) hp dv9730et
dışı siyah,çok belli olmayan dairesel çizgiler var...17" ekran...paylaşımlı ekran kartıda var 1gb
Sert sokak dilinde güzel, iyi anlamlarına gelir
Bence HP tasarımda 1 numara.Özellikle son dv5 ve dv7 serileri hastasıyım :D
Toshiba Satellita A300 serisi senin için biçilmiş kaftan. Ne tarz özellikler arıyorsun teknik olarak? Ondan da bahsedersen daha detaylı model no falan vererek yardımcı olabiliriz.
acer'in dış görünüşü güzel kanımca
zevkler ve renkler tartışılamayacağı gibi, fikir olarak size Sony öneririm. Ergonomik klavye yapısı, start açılışının yan tarafa ve ışık yayması aynı zamanda 1600X900 çözünürlüğe,
''http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FW235J-B-4-GB-NOTEBOOK,7344.html''
öneririm...