Discman alacagim hangi marka ve model önerirsiniz?

Alexander7
09-03-2009, 15:44   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj

Selam;

Arkadaslar disman/CD Player almayi düsünüyorum,bir tane var ama pili cok cabuk bitiyor,dolu sarjli pille bile 1 CDyi en fazla 2 saat dinliyorum,müzik keyfim mahvoluyor.Mp3 playerim var ama orjinal cdyi Discman/CD Playerden dinlemek bambaska bir zevk veriyor.bu yüzden bir Discman almayi düsünüyorum.Aradigim özellikler,pilin uzun zaman dayanmasi ve kalite.özellikle ses kalitesi cok önemli.Philips ve Sony tercih ettigim markalar.Önerilerinizi bekliyorum.Biliyorum Discmanin modasi gecti diye düsünenler cok ama bir albumu Discmanla orjinal CDsinden dinlemekle,192kbps ve 128kbpslik dosylari mp3 playerda dinlemek arasinda cok büyük fark var.Modasi gecsede tercihim her zaman Discmandir.

Simdiden tesekkür ederim yardimlarinizi icin.

osmanefe
09-03-2009, 16:49   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,693 mesaj

model öneremiyeceğim ama bi aralar arkadaşımda şarjlı beko marka bir diskmen vardı gerçektende çok uzun gidiyordu bataryası biz okulda filim izlerdik onunla 4 saat filan filim izleyebiliyorduk beko marka öneririm

Alexander7
09-03-2009, 17:26   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj

Lisede bir arkadasimin Philips marka CD playeri vardi,modelini hatirlamiyorum sadece maviydi onu hatirliyorum.Cok uzun zaman gitmisti sarjli pil.Üstelik kac günde kullanmistim o sarjli pili.Bana öyle bir CD player lazim.hem kaliteli,yüksek ses verebilsin hemde uzun dönem gitsin.Su anda benim CD playerin VCD özelligi var.hem sarj etmek zorundayim hemde cok cabuk bitiyor pili.Bundan biktim.Alacagim CD playerda sarj etmek derdi olsun istemiyorum,VCD özellgii zaten bunda var.onda olmasina gerek yok.olmamasi daha iyi.

Örnegin;Kelly Clarksonun yeni albumunu siparis etmistim dün geldi CDsi.Yeni sarj edilmis pilleri taktim,14 sarkiyi 1 kere dinledim.2.dinleyisimde 10.sarkida pil bitti.Tam albümden keyif almaya basladigim anda bitti pili.

Bu arada yardimin icin tesekkürler.