Disk birleştirmeyi çalıştırmak istediğimde bu çıkıyor bunu nasıl halledebilirim. Önceden açılıyodu ama şimdi açılmıyo sistem geri yükleme yaptım olmadı hatta ondan oldu zaten geri yükleme yapmazdım ama mecbur kaldım şimdi bu sorun çıktı ne yapmalıyım...
Disk Birleştirme Açılmıyo
Auslogıc dısc defrag programını kullan hem hızlı hem bedava bır program
Perfect disk kullanıyordum ama ondada söyle bir problem oldu inceleme yapıyor sorun yok ama defrag yaparken direk rest atıyor pc. Öyle programlarda kullanırım ama windowsun kendi birleştirme aracınında çalışması en iyisi bunu nasıl halledebiliriz...
Şu linkten MMC'yi indirebilir ve tekrar yükleyerek sorunsuz çalıştırabilirsin: http://www.microsoft.com/downloa ... FAE0&displaylang=en
z_onealEvet bu sorunu bilen yok mu? Yardımcı olacak birisi...Arkadaşım Bu Sorun Bi Ara Bendede Vardı.
Sorunun Cözümü Format Cd'sinde Nedenmi Format Cd'sinin Bozuk Olmasından Kaynaklanıyor. Bendede Oldu Ondan Biliyorum. Format Cd'sini Degiştirdim Bi Format Caktım. Ve bi Baktım Sorun cd'deymiş En İyi Format cd'sini Degiştir ve cillop gibi format cd'si al !Format Kelimesi Kullanma Rekoru Kırdım.Tam 6 Kere Kullandım
Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 19 Haziran 2008 22:46
Windowsun defrag programı işe yaramaz.Sistem çalışmakta oldugu için işletim sistemi dosyalarını taşıyamıyor haliyle performansta önmli bie değişiklk yapmıyor.
Ultimate defrag disk trix gibi programları kullanarak daha iyi sonuçlar alırsın