xp de birleştirmeyi detaylı takip ediyoruz.acaba vistada bu mümkünmü.mümkünse nasıl yapılır.
disk birleştirme
Ben Vista'da XP'deki gibi kırmızı-yeşil-mavi çizgilerle ne şekilde birleştirdiğine dair bir şekilli birleştirme görmedim.
Benim çözüm değilde tavsiyem olacak:)) Windows'un kendi disk birleştiricisi yerine AusLogics Disk Defrag yazılımını da deneyebilirsiniz.
Coşkun OLCABenim çözüm değilde tavsiyem olacak:)) Windows'un kendi disk birleştiricisi yerine AusLogics Disk Defrag yazılımını da deneyebilirsiniz.Katılıyorum. Sistemi zorlamadan işi bitiriyor.
XP de denetim masasından gerekli yere girince ilerlemeyi takip edebiliosun.(kırmızı yeşil çizgi olayı)ama vistada ben de aradım ole bi özellik göremedim.kendisi yapıyor bitince haber veriyor o kadar.
vistada bulamadım.sistemin kendisi ve bazı programlar o işi yapıyor.w7 nin bir artısı daha.disk birleştirme aşamalarını sunuyor.
ilginç bir durum oluyor:disk temizle birleştirde bütün bölümleri temizleyip birleştiriyor.bir kandırmacamı,yoksa gerçekmi.
c de vista kurulu d de w7.
"advanced system care" ile yapılan da "AusLogics Disk Defrag" kadar etkili, hızlı ve yeterli midir?