Arkadaşlar ben arkadaşımın kulladığı eski hardsiki kulanıyorum 40 gb ama bunlar g ve f die bölündü ben bunları nasıl birleştirebilirim
Lütfen Yardım edin
Arkadaşlar ben arkadaşımın kulladığı eski hardsiki kulanıyorum 40 gb ama bunlar g ve f die bölündü ben bunları nasıl birleştirebilirim
Lütfen Yardım edin
tekrar format atın atarken her iki kısmıda silin ve tek partition olarak ayarlayın
ne gerek var birleştirmeye anlamadım sadece formatla birleştirebilirsin ama o zaman bütün bilgilerin hepsi silinir pcde hic bi şey kalmaz ben olsam atmazdım bilgisayarın icin cok iyi birinci bölüm sistem kılasörlerini icerir ikinci bölüme müzik video ve bunun gibi şeyleri yüklersin sonra kullanmadım müzik ve diger şeyleri silersin istedinde ama harddisi birleştirdinde sistem ve mizik gibi diger şeyler bir arada olursa yanlışlıkla sisteme yarayan yazılımlar vardır hic işe yaramadını sanarsın müzik silerken onu silersin bilgisayarın bozulur yada format atarsan bidaha tüm herşeyi silmek zorunda kalırsın
Mustafa@PCarkadaslar partition magic ile birlesmiyomuydu...Evet hem birleştirme hem parçalama özellikleri var. Yalnız daha önce hiç kullanmadım. Ne kadar sağlıklı çalışıyor bilmiyorum.