KGozmo sormuş:
Öncelikle Şimdiden Yardımlarınız için TEŞEKKÜR EDERİM.
Sorunum şudur ufak boyutlu bir oyun oynarken birden bir mavi ekran gelip sistem hata belirledi yeniden başlatmalısınız,sorununuz devam ederse F8 tuşu ile güvenli moddan giriniz gibi bazı cümleler yazdı ardından bende yeniden başlattım ve bilgisayar açılırken DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER diyor anladğım kadarıyla bu bir uyarı bir kaç kişiye sordum ve bilgisayarıma format atmamı önerdi ancak bilgisayarımda önemli denilebilecek dosyalar var bu dosyalara zarar gelmeden sorunumu ne şekilde çözebilirim.
Sorunumu daha iyi anlatabilmek için bir kaç resim çektim.Bu resimleri linkte upload ettim linkten indirip bakabilirsiniz işte link http://rapidshare.com/files/5085 ... _Resimleri.rar.html cevabınızı bekliyorum acil çünkü şu anda kullandığım PC komşumun ve bilgisayara acil ihtiyacım var lütfen cevap yazınız TEŞEKKÜRLER
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Teknik Özellikler
Chipset Intel 945Gm Ich7-M
İşlemci Intel Pentium D 940 3.4 GHz
Bellek 2048 MB
Hard Disk 200 GB 7200 Rpm
Ekran Cbox 17
Optik Okuyucu DVD+ RW Double Layer
Ethernet 10/100/1000 MBps
Ses Kartı Onboard Ses Kartı
Diğer Özellikler
Intel 945Gm Ich7-M, 1xPCIe x16, USB Port 6 Adet, Anakart Ram Slot Sayısı: 2, Maksimum Ram Kapasitesi: 4 Gb, Intel Pentium D 940, 3.4 GHz, 800 MHz, Ön Bellek L2 2x2MB, Var, Disk Türü S-Ata, 200 GB 7200 Rpm, RAM Türü DDR2 533 Mhz, 2048 MB, Ekran Türü PCI-Express, Ati Radeon X1600, VGA Belleği 256 MB, DVD+ RW Double Layer, 10/100/1000 MBps, Onboard Ses Kartı, Ekran Cbox 17, Cbox Multimedya Q - Türkçe, Cbox Optik Scroll, Cbox Stereo, TV Çıkışı Var, Garanti Süresi 3 Yıl, İşletim Sistemi Linux Tr, Mandriva
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)