disk gizleme yaptım keşke yapmasaydım

IdeAz
02-09-2007, 19:04   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
Disk Gizleme !!! (programsiz)
Verilerinizi veya Yedeklerinizi Depoladığınız Diski Diğer Kullanıcılardan Gizlemek İçin Aşağıdaki Adımları İzleyin.

Başlat>Çalıştır>gpedit.msc yazıp tamam diyoruz.

Karşımıza Gelen Ekranda Sol Bölümden Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri > Windows Gezgini'ne Tıklayın.

Sağ Tarafta Listelenen Anahtarlardan " Belirtilen Sürücüleri Bilgisayarım'da Gizle" Seçeneğine Çift Tıklayın.

Açılan pencerede Ayar Tabında bulunan Etkin Seçeneğini Seçin ve Alt kısımda bulunan Aşağıdaki Bileşenlerden Birini Seçin kutucuğundan Gizlemek İstediğiniz Sürücü ya da Partition'u Şeçin.

bu yolu uyguladım . Daha sonra eski duruma getirmek için yapılandırılmadı seçeneğini seçtim. eski ayarı yaptım yani ama hala d erişim engellendi. erişilemez diyor ?

kvrck
02-09-2007, 19:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
139 mesaj

bilgisayarı guvenli kipte açıp bidaha denesen?

IdeAz
02-09-2007, 19:18   |  #3  
OP Taze Üye
13 mesaj

Bilgisayarı yeniden başlatınca girebiliyorum. Ama bir süre sonra yine aynı sorun oluyor. Güvenli kipte de aynısı oldu ?

IdeAz
02-09-2007, 20:03   |  #4  
OP Taze Üye
13 mesaj

sorun ne acaba =

Ookuu
03-09-2007, 00:36   |  #5  
Üye
62 mesaj

Bu seçenek ile sadece bölümü bilgisayarımın altında görünmez kılarsın. Yani erişilmez olmuyor diskin. Sen büyük ihtimalle "belirtilen sürücüye erişimi yasakla" seçeneğini aktif hale getirmişsin. Bu denetimi devre dışı bırak. İki seçenekte alt alta yanlış hatırlamıyorsam. Dediğimi yaparsan (eğer başka bir problem yoksa) sorunun çözülecektir.