c diskini birleştirmek istiyorum fakat her seferinde disk birleştirilemedi diye bir rapor alıyorum raporu görüntüle diyorum fakat hiç parçalanmayan dosya yok ben daha öncede bu konuyu yazmıştım ama yeni format attım bir çok kezde sistemi ve tüm diskleri denetledim ama hep aynı şekilde birleştirme tamamlanamıyor
diski birleştiremiyorum
disk birleştiricisi çalışmıyorsa hdd de bazı bozuk sektörler var demektir.
başlat çalıştıra chkdsk yazıp diskini kontrol et
teşekkürler şu an yapıyorum inşallah işe yarar çok saol :):Ş)
eğer bır sorun cıkmazsa chekdıscte auslogic disc defrag programını ındır ve sıstemıne kur.Bu Xp'nın defragından daha cabuk ve ıyı yapıyor
o programı nerden bulurum ki google kopyaladım yazdığını bişey bulmadı link verebilirmisin
http://www.download.com/Auslogic ... -2086-10567503.html burdan ındırebilirsin. Ücretsiz free programdır.
saol Borga-x inşallah işime yarar
senin werdiğin linkten o programı inirdim tarattım ama disk birleştiriciyi açtım ve birleştir dediğimde yine belli bi yerden sonra aynı ileti gelio bazı dosya weya klasörler birleştirilemdei
Eger sarı alanlı kısımlardan bahsedıyorsan onlar MFT dosyaları zaten bu dosyaları ıstesende defrag yapamazsın.Sistem bu dosyaları sürekli kullanır. Eğer bahsettıgın buysa
yok hiç sarı yok yeşil-mavi ve çok az kırmızı war ama normalde hep tamamen birleştiriyordu şimdi%20 falan oluyor we raporu weriyor
ıobit smart defrag bedavadır tek geçerim.
ama windows disk birleştirici de işini görür
arkadaşlar abartıyor o kadar fark yok aralarında
algoritmasını mı değiştiriyor sanki???
hem birde disk birleştiriciye para niye verelim bedavalar varken!!!!
nerden indirebilirim onları eğer bedavaysa linkleri were bilirmisin
sercan akıllı ol windows disk birleştirici yi yıllar olmuş bilmeyenler varken gidipte para vermek akılıca mı?
windows disk birleştirici babalar gibi iş görür.
sen uyma millete,iyi her şeye para versin bu millet
çok zenginler ya,ilacını buluyolardır kesin...