OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Merhaba arkadaşlar. Site http: // www. akcay 37 .com (Boşluklar olmadan)
Ben sitede görmüş olduğunuz footer (sitenin alt kısmı) bölümünün hemen üzerine WordPress widget'i eklemek istiyorum. Fakat bu widget'lerin yükseklikleri her satırdaki (her satırda 4 adet widget olacak) en yüksek widget'in yüksekliğine göre olmalı. Çünkü öbür türlü dağılıyor ve iyi bir görüntü vermiyor. Tablo ile de istediğim sonuca ulaşamadım ve kendimce bir şeyler denedim. Programlama bilgim var fakat JS ve jQuery bilgim az. Problemli de olsa şöyle bir kod yazdım:
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
var dongu=$('#Tum #OrtaIcerik #AltSidebar .widget-container').size(); var satir=0; var k=0; var l=0; var yuk=new Array(); var enb=new Array(); for (var i=0; i<dongu; i++) { if ((satir*4>dongu) && ((satir-1)*4<dongu)) { l=l+1; } k++; if (((i+1>3) && ((i+1)%4==0)) "" (((satir*4>dongu) && ((satir-1)*4<dongu)) && (l==1))) { satir=satir+1;//satır sayısı artıyor k=0;//yükseklik değeri başa döndü } yuk[k]=$("#Tum #OrtaIcerik #AltSidebar .widget-container").eq(i).height(); if ((i+1>3) && ((i+1)%4==0)) { //(üçten büyük ise ve dördün katlarıysa) $("#Tum #OrtaIcerik #AltSidebar .widget-container").eq(i).css("margin-right","0px"); } if (((i+1>3) && ((i+1)%4==0)) "" (((satir*4>dongu) && ((satir-1)*4<dongu)) && (l==1))) { enb[satir] = Math.max(yuk[k],yuk[k+1],yuk[k+2],yuk[k+3]); yuk=0; $("#Tum #OrtaIcerik #AltSidebar .widget-container").eq((satir-1)*4+k).height(enb[satir]); $("#Tum #OrtaIcerik #AltSidebar .widget-container").eq((satir-1)*4+k+1).height(enb[satir]); $("#Tum #OrtaIcerik #AltSidebar .widget-container").eq((satir-1)*4+k+2).height(enb[satir]); $("#Tum #OrtaIcerik #AltSidebar .widget-container").eq((satir-1)*4+k+3).height(enb[satir]); } if (k>3) { k=0; } }