divx'i vcd playerda çalıştırmak istiyorum.2,3 program denedim ya görüntü çok takılıyor yada ses ile görüntü uyuşmuyor hangi programı tavsiye edersiniz.vdv playerda nasıl çalıştırabilirim.
divx'i nasıl vcd playerda oynatırım-format-
http://www.convertzone.com/#VideoConverters
---
Divx Wmv Avi to DVD VCD Converter 7.5
----
Convert DivX to VCD with subtitles
----
DivX to VCD Guide
----
CHİP/Haziran'06/Sayfa:156-162 ;CHİP CD/DVD CHİP-Code TV CAPTURE,SONY, Tam Sürüm: MAGIX Movie Edit Pro.10 Silver
çalışmanızı bir VCD oynatıcısı ile görüntüleyecekseniz,yapmanız gereken kayıt ekranında (Disc Format)seçeneğini VCD veya SVCD olarak belirtmekten ibaret olacak.Görüntüleriniz uygun çözünürlükte diske yazılacaktır.Bu ayarları elle yapmak isterseniz VCD için 352x288 ,SVCD için 480x576 çözünürlüklerini kullanın.
-----
sevgili arkadasim benim yaptıgım gibi zev için ugrasıyorsan tamam ama bir divX li dvd plaver kesin cozüm 100 tl gib bir rakama edinebilirsin selamlar
çoğu program dönüştürme esnasında ses ve görüntünün saniyesini tutturamıyor.bunu sen el le değer girerek halledeceksin.ingilizcen iyiyse haledersin.en olmadı vcd formatında internetten bulup indir arkadaşım
dönüştürebilirsin ama Hala VCD kullanan varmı yaaa değiştirin arkadaşlar artık biraz su makinaları..
KARDEŞ VCD İLE UĞRAŞMAYIIN YA EN İYİSİ DVX Lİ DVD LER