PRISON BREAK (Büyük Kaçış) üstüne tanımam ilk kez böyle bi diziye bu kadar hayran kaldım gerisi boş..!
Dizi Tavsiye et...
Ben son birkaç haftadır The Big Bang Theory izliyorum. Çok eğlenceli bir dizi. Sheldon karakterine özellikle dikkat :)
TNT'de Lost dizisini izliyordum ama TNT'den haberi olmayanlar için bir müjde ! FOX her çarşamba 2 bölüm Lost verecek. Tavsiyem Lost izlemenizdir.
bnde su 3 dızıyı onerıcem south park bıkere amerıkan komedısınde cıgır acan bı dızı ama ondan oce famıly guy ızleyın cunkı once south park ızlersenız famıly guy komık gelmıyor bn bu hataya dustum sız dusmeyın sonra himym(How I Met Your Mother) sonrasında dexter ve the bıg bang theory bunlar dan himym ve sp bnm favorıtem ızlersenız keyıf alcanızdan emınım
Prison Break
Spaced (uzayla bi ilgisi yok) https://www.chip.com.tr/forum/spaced-1999_t123837.html
How i met your mother
Alarm für Cobra11-Die Autobahn Polizei.Gerçekten güzel bir dizi.
how i met your mother , lost , juninho, avatar,samurai jack,scrubs,pushing daises,family guy,kyle xy,monk,chuck,two and half man ,big bang ..,
bunların hepsini izledim veizlemeye devam ediyorum.
Dexter,Chuck,How I Met Your Mother,Breaking Bad,The Big Bang Theory,Two and a Half Men,Scrubs,Merlin,Leverage,Doctor Who,Heroes,The 4400,My Name is Earl,Battlestar Galactica,Buffy The vampire,Supernatural,Prison Break.
ben bir türk dizisi sölim yıllar önce çok severek izlerdim ayrılsakda beraberizBerna İle Teoman mıydı ya ???
Kobra Takibi ve Prison Break...
yau sen ne tür seviorsun ona göre olsun
kesinlikle SUPERNATURAL her salı tnt 19:45 ..vazgeçilemezimdir...