Bu konuda herkes Dizi tavsiyesinde bulunması rica olunur...
Hadi başlayalım...
yayınlanalı baya geçti ama buffy , Angel , the o.c ...... Prison Break
Quantum Leap Amerikan NBC televizyonu tatarfından hazırlanmış ve Mart 1989- Mayıs 1993 arasında yayınlanmış olan dizi. 95 bölümden oluşmuş ve Türkiye'de TRT televizyonunda gösterilmiştir.
Dizi bilim-kurgu, macera, dram, komedi, nostalji içerikleri ilegeniş bir kesimin ilgisini çekmişdir. Ana özelliklerinden biri de zamanda yolculuk yapan Sam'in her bölüm sonunda bir başka zaman ve olaya ışınlanması ve gelecek bölüm hakkında bir giriş yapması ve merak uyandırmasıdır.
Bu da eski bir dizi. Fantastik, Gerilim, korku türü güzel bir dizi. Bu dizi de TRT tarafından gece geç saatlerde yayınlanırdı...
Yalnız bu dizileri bulabilmen biraz zor. Emule adlı paylaşım programını kullanarak izleyebilirsin bu dizileri
Quantum LeapQuantum Leap güzele benziyor baya, listeye aldım indiricem;)Quantum Leap Amerikan NBC televizyonu tatarfından hazırlanmış ve Mart 1989- Mayıs 1993 arasında yayınlanmış olan dizi. 95 bölümden oluşmuş ve Türkiye'de TRT televizyonunda gösterilmiştir.
Dizi bilim-kurgu, macera, dram, komedi, nostalji içerikleri ilegeniş bir kesimin ilgisini çekmişdir. Ana özelliklerinden biri de zamanda yolculuk yapan Sam'in her bölüm sonunda bir başka zaman ve olaya ışınlanması ve gelecek bölüm hakkında bir giriş yapması ve merak uyandırmasıdır.Bu da eski bir dizi. Fantastik, Gerilim, korku türü güzel bir dizi. Bu dizi de TRT tarafından gece geç saatlerde yayınlanırdı...
Yalnız bu dizileri bulabilmen biraz zor. Emule adlı paylaşım programını kullanarak izleyebilirsin bu
yanlız bu The Twilight Zone'u aradım, tamı tapına 156 bölümden(her biri 350mb) oluşuyor maaşallah. indir indir bitmez:) ama bakıcam onada. güzel diziymiş ikiside, saol.
fringe'de güzel bir dizi tavsiye ederim
How I Met Your Mother
Chuck
İkisi de muhteşem diziler.
Arkadaşlar bu konuyu sonradan gördüm.Biraz önce açtığım konu.Gerçekten çok güzel bir dizi.
https://www.chip.com.tr/forum/spaced-1999_t123837.html
heroes ve 24 benim en sevdiklerim tavsiye ederim
Scrubs
The Bing Bang Theory
How I Met Your Mother
Friends (biraz araştırma yapıp izlemenizi tavsiye ederim.Zaten yaşı biraz büyük olanlar kesin izlemiş yada duymuşlardır ama bilmeyenler bir araştırsın güzel dizi 10 sezon ama izlemenize deger.)
Hep komedi verdim daha eglenceli oluyor =)
The Listener diye bir dizi
Bir iki gündür indiriyorum.
Başlangıç güzel.
Özel güçleri olan bir vatandaş ve onun Türk arkadaşı Osman.
Şuan bu kadar bilgim var. Konusunu tam bilmiyorum.
Amerikada da yeni bir dizi. Henüz 6-7 bölümü var.
Güncel olarak izlemeyi düşünüyorum...
prison break
lost
dexter
kyle xy
house
csı tüm serileri
Arka Sokaklar
Kanal D
arkadaşım eğer polisiye filmlerden hoşlanıyorsan sana csı serisini tavsiye ederim bence arka sokaklar çok basit bir senaryo üzerine kurgulanmış :) saygılarımla...
Yok ben yabancı Dizilerden hoşlanmıyorum. Arka Sokaklardaki Şevket Çoruh yetiyor.
IT Crowd..İngilizlerin konuşması bana kaba geldigindenmidir bilmem ilk 2 bölüme alışamadım ama sonra sardı.Özellikle "Red Door" bölümünden sonra.Birde giriş müzigi hoşuma gitti dizinin.Nerden bulabiliriz acaba?
http://www.imdb.com/title/tt0487831/
Yeni keşfettiğim ingiliz komedi dizisi.. How I Met Your Mother'dan sonra bu kadar çok güldüğüm dizi olmamıştı; belki ondan bile komik..
6'şar bölümlük 3 sezon; her bölüm 20 dakika sürüyor, güldürüp tadında bırakıyor özetle.. =)
imdb puanı: 8,
Şahsen beni bu kadar çabuk etkisine alan, alıp götüren birkaç diziden biri IT Crowd..
Müziğini nereden bulabiliriz bilmiyorum ama fan sitelerine bakılabilir..