Dizi Yayını

fesbi
22-07-2010, 01:02   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

öncelikle merhabalar ben mesala sadece bir diziyi tvden bilgisayara kaydedip youtube verip 1.bölüm 1.kısım bunun gibi birşey yapmak istiyorum ama sadece bir dizi için bilgisayar üzerinden kayıt mümkün mü ? Örneğin:atv izliyorum ve bir dizi var bu diziyi kaydedip bölüm bölüm hq olark yayınlama bilen varsa yardımcı olabilir mi ? şimdiden teşekkürler

Five-Tech
22-07-2010, 01:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
690 mesaj

TV kartı alırsan pcye daha kolay yapabilirsin arkadaşım :)

Eğer tvde decoderin video kayıt özelliği varsa onu da kullanabilirsin.

Son Düzenleme: Five-Tech ~ 22 Temmuz 2010 01:14
mcafee23 ayrılmıştır
22-07-2010, 01:17   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

Konuyu açan arkadaş üstüne alınmasın.Bu konu 1 senedir kafamı yoruyor.Yeri gelmişken yazayım dedim

bu işi hiç anlamamamışımdır.
Dizi izle gibi siteler var aynı günde aynı saatte çakışan dizileri bile dizi oynarken kısım kısım yüklüyorlar.
Bunların amacı ne millet için bedava hizmet vermek için çırpınıp durıyorlar.
Para kazanıyorlarsa nasıl kazanıyorlar.O sitelere aldıkalrı banner'larla insan kendini geçindiremez.
Bu sitelerde tek de çalışılmaz.En az 15-20 kişi lazım bu işleri yürütmek için.
Bir siteden gelen reklam ile 15 kişi ekmek yiyemez.

Bence bir teşekkür için bedavaya yapılan işler,tam işsiz güçsüz insan işleri

OSMAN BAĞÇEVAN
22-07-2010, 03:31   |  #4  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

mcafee23 bahsettiği sitelerde zaten tv kartı ile kayıt ediliyor..İnternette izlenen bir filmi aynı anda bilgisayarınıza kayıt edilmesi hem zor , hem de ekranın çözünürlük ayarında sorun olabilir..

Tv kartını alacaksınız..Uydunuz varsa ,uydulu tv kartı almanızı tavsiye ederim..Sonrasında bağlıcaksınız tv'ye taktığınız fişi ,tv kartına..Açacaksınız programını tv kartının sonrada dizi yi..Record tuşuna basacaksınız..Eğer reklam girerse de araya onu da movia maker tarzı programıyla keseceksiniz..
Sonrada ister birleştirirsiniz ,ister part part bölersiniz, isterseniz de direk reklamlı koyarsınız :D

Bazı video araçlarıyla videoların uzantısını değiştirebilirsiniz..Sonra da youtube'ye hd mi artık hq mu onu seçerek upload edersiniz..

Önemli nokta o fişte..O fişi hem tv'ye hem de bilgisayara aynı kablo yollarıyla takarsanız görüntüde ara ara bozulma oluyor..Onun için fişi sağlam şekilde bağlayın ve sağlam yerde dursun..
Ben zamanında kabloyu yerden geçirmiştim..Fişe bastığım an ekran bozuluyordu..Bir de kapıyı kapattığım zaman anlık gitmeler oluyordu.. :)

mcafee23 ayrılmıştır
22-07-2010, 03:50   |  #5  
Yıllanmış Üye
3,717 mesaj

neyle kaydedildiğini söylemiyorum.
Tv'de dizi oynarken yavaş yavaş 1.kısım 2.kısım diye dizi ilerledikçe siteye yükleniyor.
Ve aynı saatte çakışan tüm diziler aynı anda koyuluyor siteye.
Haftada oynayan 45-50 tane dizi ile bu denli uğraşılır mı ne kazançları var diyorum

Kaydet
reklamlarını ayıkla
üstüne sitenin linkini reklam olarak koy
convert et.
Upload et.

Uğraşılır mı Allah Aşkına :)

OSMAN BAĞÇEVAN
22-07-2010, 04:38   |  #6  
Denetmen
6,606 mesaj
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 22 Temmuz 2010 18:35
evolution35
22-07-2010, 18:19   |  #7  
evolution35 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 14
373 mesaj

valla kim hangi nedenlerle yapıyorsa yapsın farketmez, her izlediğm sitelerdede teşekkür ediyorum burdada edicem  yapanlara :D çünkü reklamsız istediğim an istediğim diziyi/filmi seyredebiliyorum. Benimde tv kartım vardı, bende yeltendim birkaç kez ama altından kalkamadım :D

mcafee23 ayrılmıştır
22-07-2010, 19:23   |  #8  
Yıllanmış Üye
3,717 mesaj
Alıntı: OSMAN BAĞÇEVAN  

neden olmuyor ben bu mesajı ilk yazdığında okumuştum...

OSMAN BAĞÇEVAN
22-07-2010, 19:50   |  #9  
Denetmen
6,606 mesaj

Bilmiyorum :/
Mavilik vardı yazı da sanki bir bağlantı var gibi ve karışıyordu yazdığım cümleler..Diğer konularda sorun yokta burada oldu..Yazarken ctrl veya alt a falan bastımda otomatik kısayol mu atadı bilmiyorum..Düzelttiğimde de yine olmadı bende resim koydum..
Problem yok :)

D13rsx
22-07-2010, 22:15   |  #10  
D13rsx avatarı
Yıllanmış Üye
209 mesaj

Arkadaşım bunu yapman için gereken şey sadece 20 liralık bir kart