merhaba arkadaşlar benim bir sorum olucak...
çoğumuzlaptop alırken işlemci, ram, ekran kartı gibi en önemli parçalaradikkat edip işletim sistemini atlıyoruz ardından ise şuanda genelolarka kullanılan vista çöplüğünü yaşıyoruz bence... çünkü nerydesegördüğüm her PROFESYONEL laptop sahibi vistayı kaldırıp yerine linuxyada şuan windows 7 öncesinde xp kurmuşlardı...
laptopalıcam ama fiyatları bana şuan uymuyor her ne kadar gerçekten bazımodeller düşmüş olsada... şimdi benim amacım elimde var olan windows 7rc yi kurabileceğim o da olmadı diyelim OEM WİNDOWS XP orjinal cdim ilekurabileceğim işletim sistemsiz bir laptop...
gelelim kuru fasülyenin gaz yapan bölümüne...
piyasadakilaptopların %95-98 civarında windows vista mevcut çoğunluğundada homepremium.. peki işletim sistemsiz bu laptopları almam mümkün mü? indirimne kadar sağlar? bu modelleri alamasam bile işletim sistemi yüklüolmayan laptop ları NEREDEN bulabilirim? bildiğim bütün büyükmağazalarda hep aynı modeller var... ve sanırım lenovo dışında işletimsistemsiz laptop sakan markada yok... yardımlarınızı bekliyorum... iyigünler..