Merhaba CHIP Online;
Ben dizüstü bir bilgisayar almak isyorum.Ve bilgisayarım oyun için olacak bu yüzden güzel bir bilgisayar almak istiyorum...Monster marka bilgisayarları önerdiler.bilgisayarlar gerçekten çok iyi ve fiyatını karşılıyor fakat fiyat aralığı çok yüksek fiyatlardan başlıyor.Benim 1500-2000 TL bir dizüstü düşünüyorum.Bana yardımcı olur musunuz bilgisayar bulmak konusunda?
Dizüstü Bilgisayar Almak İstiyorum?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ben kendim monster notebook kullanıyorum (imzamdaki notebook) çok memnunum dış görünüş olarak pek şık değil ama mükemmel performans canavarı (ismi gibi :))
ben sizin bütceniz için bunu öneririm
http://www.monsternotebook.com.t ... AE-Q63W255HP01.html
ama biraz aşabilirseniz bu daha iyi
http://www.monsternotebook.com.t ... AE-Q63W255HP01.html
bende ise Hp Dv6 Kasası Var Çok Memnunum sana tavsiye ederim üzerinde beastaudio ses sistemi var sesi normalden 3,4 kat fazla veriyor ayrıca hdd kilitleme sistemi var veri kaybını önler ve parmak okuyucusu,coolsense sogutma sistemi var ayrıca Metal kasa üstelik 1 yıl ücretsiz sigorta var çalınma,kırılma,düşme,ve sıvı temasa sigortalıdır bittimi bitmedi :))) 2 yıl boyunca batarya ve şarj aleti garantisi var bozuldumu ücretsiz olarak gönderiyorlar eskisinide istemiyorlar sende kalıyor umarım yardımcı olmuşumdur.:)))))
www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032164/hp_pavilion_dv66c02et_a7n34ea_notebook
saolun yorumlarınız için..ben kendimi biraz daha zorlayıp MONSTER® Q61W150ERQ01 15.6" almayı düşünüyorum.. sizce bu nasıl bir pc oyun için
Bende Monster alacaktım ama Monster'da söyle birşey var: Bilgisayarı açamazsın Garanti biter. Bilgisayara format attıramazsın garanti biter. Bunun gibi oynamalar bilgisayarda kesinlikle yapamazsın. Herhangi bir sorun yaşadığında kendi servisine götürüyorsun ve servis süresi de öyle 2 dakikalık değil. O yüzden ben onun yerine ASUS'a gittim ve masaüstü bilgisayar toplattırdım. Masaüstü alabilirsen al ama leptop oyun için pek işe yaramaz bana kızabilirsin ama koskoca ASUS G74SX bile Crysis 2 ULTRA'da 20FPS'den aşağı sonuç veriyor. Henüz Türkiye'ye gelmemiş G75VW'ninde durumu farklı değil. Masaüstü alabileceksen git ASUS'a bütçene göre birşeyler toplasınlar. Ben 2 gün önce siparişi verdim bugün parçalar gelmiş sadece montajını yapmamışlar :)