daha 3 günlük toshiba a210-16g fanından çok fazla ses çıkarıyor ayrıca çok ısınıyor başka notebook lara baktığımda böyle birşey görmüyorum yardımcı olursanız sevinirim
dizüstü bilgisayar fan ve pil sorunu
- 1
- 2
sistemde vista yüklü sanırım, sağ alt köşede pil göstergesini tıkla.. büyük ihtimalle "yüksek performans" seçili.. onu "dengeli" olarak değiştir.. demiştim ama ona rağmen sorun hala devam ediyo mu?
o zaten dengeli olarak ayarlanmış
ve hala devam ediyor sadece pil değil diz üstünün belirli bölgeleri de ısınıyor
son çözüm dizüstünü soğutmak için coolpad alıcam
zaten dizüstü çok ısınıyosa, pc yüksek hızda çalışıyo demektir o da pili çok harcar. bunlar birbirine bağlantılı. bilgisayarını yüksek hızda çalıştıran programlar kullanıosun heralde? speedfan programı kurup işlemcinin ve harddiskin derecesini yazarmısın?
bana söylediğin speed fan programını derecelerini baktıktan sonra siliyimmi?birde bu programı yüklediğimde pc nin fan özelliklerini değiştiriyormu pc ye zarar vermek istemiyorum
silip silmemek sana kalmış. bende devamlı açık bir şekilde duruor ve pcye de bir zararı olmuyor, fan özelliklerini değiştirmiyor
ben programı açtım dereceleri nerden bulabilirim
cpu usage'ın hemen altında sağ tarafta yazıo core ve hd0 olanlar
pc yi havaya kaldırdığımda 45 c lere düşüyor
benimde şu an aynı sıcaklıkta. pc,yi kaldırdığında sıcaklık düşer, alttan hava aldığı için.. bu sıcaklık dizüstü bilgisayarda normal, boşta kaldığında 28lere kadar düşüyor. fazla gelio diosan güç tasarrufuna al, oyun oynama dışında
zaten oyun oynamıyorum altına coolpad koydum 34 e kadar düştü
ne marka aldın, 2 fan mı ve sesi çok çıkıyomu?
antec 2 fan biraz ses çıkarıyo
oyun oynamıosan güç tasarrufu da yeterli gelir aslında sana
herhangi bi takılma falan olmuyodur heralde x2 2.0ghz. güç tasarrufunda x2 800mhz kullanacak. sıcaklık daha da düşer..
yoo ben fakına bile varmıyorum
bende u.s.r acces point wireless var bu acces point nedir
kablosuz internete bağlanabilmen için bi aygıt..
hyr wireless ın ne olduğunu biliyorum access point farklı bi şey onu bilmiyorum
- 1
- 2