arkadaşlar dizüstü bilgisayarımın sağ alt köşesine az miktarda çay döküldü. peçete ile temizledim ancak yukarı aşağı sol tuş pg down ve shift tuşlarına basınca 1-2 saniye basılı kalıyor sonra geri bırakıyor. bu tuşların altını temizleyebileceğim sprey gibi bir ürün var mıdır?
Bilgisayar lenovo 3000 N200
dizüstü bilgisayarıma çay döktüm... yardım
Hayır sprey yok ancak kürdanla ıslak mendili klawyenin arasına sokup temizleyin.Ben 15 günde bir öyle temizliyorum.istersenizde tuşu çıkartıp öyle temizleyebilirsiniz.
sen uğraşma, 3-5 liraya temizlerler..
dün akşam dökülmüştü dün peçete ile kuruladım saç kurutma makinesi ile de güzelce kuruttum dün sorun yoktu ancak bugün o tuşlar sertleşmeye başladı basınca da bi süre basılı kalıyor :) tuşların altına üflüyorum bi müddet düzeliyor daha sonra yine aynı oluyor. yardımınız için tşk
Çayın şekerinin fasla olduğu anlaşılıo tuşlarda yapış yapış el hisi var al eline yıldız tornavidayı fasla dağıtmıcak şeklilde sök.Tuş takımını eline all ters çevir iyice sil havadar biyere koy 1 saat sonra tak. 0 Tuş takımı olur. Bu arada silmek için pc temizleme spreyler var büyük marketlerdede bulunuyor.onlardan kullanırsan daha iiyi sonuç alırsın