Herkese iyi akşamlar :)
Masaüstü bilgisayar ile Samsung R522 JS03TR markalı laptop kullanıyorum. Bu ürün geldiğinde içinde Vista Home Premium vardı ve bende windows 7 ultimate(7100) kurmuştum ama artık MS 10 marttan beri kaçak ve beta windowsları kapatıp açıyor vs.. Tekrar orjinal vistasına dönemeye karar verdim ama kutu içeriğinde işletim sistemi yoktu Google'da biraz araştırdım ve MS'nin sitesinde bir yere Model kodunu yazınca bize windows indirme linki veriyormuş. Bunu aradım bulamadım Samsung'un kendi sitesindede Driver, klavuz vb.. ek yazılımlar var. Yardım ederseniz sevinirim :)
Dizüstü bilgisayarıma windows kuramıyorum
Son Düzenleme: Karub ~ 16 Mart 2010 11:06
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Siz de benzer şekilde yapacaksınız:
https://www.chip.com.tr/blog/nonp ... mat-atmak_2224.html
Sanırım tam anlatamadım :)
Ben windows vista kurmak istiyorum laptop'uma orjinal.. Ama içinden cdsi çıkmamıştı içinde vista home premium kurulu gelmişti bende win.7 yüklemiştim şimde onun orjinal windowsuna dönmek istiyorum. Araştırdım MS'nin sitesine ürün kodunu yazınca bize link veriyormuş ve ordan indiriyormuşuz bu doğrumudur? Doğru değilse bile orjinal işletim sistemini nasıl geri kurabilirim ?:)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Linki incelerseniz sanırım anlayacaksınız.
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
merhaba arkadaş sanırım siz lisanlı windows kullanmak istiyorsun eyer halen yardıma ihtiyacın varsa sana win 7 ultimate 7600 orjinal lisanlı windows kurlum icin yol göstere bilirim
Hocam ben o makaleyi yeniledim ve çok daha ayrıntılı bir şekilde herkes olayı anlasın diye yniden yazdım bilginize