arkadaslar allah askına yardım edın.win7 kurdum laptop'a 3 gundur sorun yoktu,sabah uyandım acma tusuna bastım acılma sesı fan dugme ısıkları yanıo ama ekran sımsıyah bekledım 5 dk tık yok sonra tekrar tekrar tekrar 20 kere denedım açıldı kapatıp actım 5 kere sorunsuz acıldı sımdı geldım gene acılmadı 20-25 kez acma kapama tusuna bastım acıldı..BANA YARDIM EDIN lutfen ARKADASLAR YA sorun nerde
Dizüstü bilgisayarımda büyük sorun :(
- 1
- 2
kesinlikle işletim sistemi ile ilgili değil. hdd hiç değil. ram, işlemci veya anakart problemi büyük ihtimalle. hdd veya işletim sistemine gelene kadar en azından post screen in yani sistem açılırken çıkan yazıların veya laptop markasının logosunun görüntülenmesi gerekir. saydıklarımdan sadece ram i kendiniz kontrol edebilirsiniz. diğerleri kesinlikle teknik servisin işi. hatta deneyiminiz yoksa doğrudan servise başvurun.
kullandığın crack bios emulasyonunu başka bir markaya göre ayarlamışsa sorun çıkabilir
Ekrana görüntü gelmiyorsa ekran kartı sorunu vardır oda biosunu güncellemediğin için ekran kartın tepki vermiyor ekrana görüntü gelmiyordur
İyide kardeşim bunları alırken hiç mi araştırmıyorsunuz. Casper BIOS güncellemesi sunmayan bir firma... Teknik servise yolayın. Ama bir sn. Size şunu diyecekler: Beyefendi neden Windows 7 kurdunuz? ürün garanti dışı oldu...Casper gerçekleri....Gerçeğin çölüne hoş geldiniz.
Motherboard name: Unknown Yani bilinmiyor...Şaka gibi. Nasıl bir bilgisayardır bu anakartı belli değil.Neyse Windows 7 açıldığına göre sizin sorun BIOS emülasyonunda sanırım. Kopya kullandığınız için desteğe burada son vermek zorundayım. Ya deneme sürümünü kullanın ya da orjinal satın alın.
Benden tavsiye ekran kartını kontrol et,yada sürümü tekrardan kur pc yi formatla,virüs programının kurulu olduğundanda emin ol...
- 1
- 2