Öncelikle merhaba,
danışmak için buradayım.Bilgisayar almayı planlıyorum ama pek bilgim yok bu konuda.Hangi marka daha iyi ürün üretir,hangi parçalar hangileri ile daha uyumludur iyi performans verir,hangisi daha uzun ömürlüdür gibi.Araştırdım ama bulduklarım yeterli gelmedi.O yüzden denemiş duymuş bilen kişilerden paylaşım bekliyorum.
İlk olarak uzun süre dayanabilecek biri gerekli bana, her ne kadar şans işi olsa da Dell'in ürünlerinin daha sağlam olduğunu duydum.O yüzden iki ayrı model iyi gibi geldi, kullanan yada bilenlerin yorumlarını bekliyorum.Amaç olarak belirli bir şey yok aslında, oyun oynarım biraz fazla o kadar.
1500tl ayırabilirim.Zorlarsam 2000tl'ye de çıkabilir.Ama ne kadar ucuz o kadar iyi.
Ayrıca ısı ile ilgili sorularım olacak, biri dizüstü alıyorsan yanında illaki soğutucun da olmalı demişti.Nedir ne değildir hangisi iyidir merak ettim.Bütün gün olmasa da uzun süre çalışacak bilgisayar.
Son olarak da işletim sistemi, windows 7 veriliyormuş yeni bilgisayarlar ile beraber.Hatta kampanyalar da vardı 8'i ek olarak 29tl'ye veriyorlar.Ne yapmak gerek acaba -.- Linux hiç kullanmadım,daha araştırmadım da tam olarak kısaca bilgim yok hakkında.
Herkese teşekkürler ^^