Merhabalar. 9 ay önce Core 2 Duo Casper Nirvana aldım. Özellikleri iyi denebilir. 4 GB Ram, 1 GB Ekran kartı, 2.80 GHz işlemci vs. Sorunum bilgisayarın kapanması değil, bilgisayarının ekranının kararması. Forumunuzdaki ve diğer forumlardaki benim sorum ile alakalı olan tüm başlıkları okudum, hepsini de uyguladım. Kısaca özet geçeyim;
Şimdi bilgisayar ısınıyor idi, içini açtım hava tuttum, iyice temizledim. Şuan ısı sorunum yok. Şimdi benim sorunum şöyle; Bilgisayarın ekranı kararıyor, bilgisayar aynı fan hızında, aynı şekilde çalışmaya devam ediyor. Ama ekran kapalı. Sorunum bu. Isıdan kaynaklı birşey olsa gerek dedim, ancak diğer başlıklarda belirtilen "ateş gibi bilgisayar" kavramı şuan kullandığım diz üstünde mevcut olmuyor ekran kapanınca. Laptop'u tamamen sert bir zemin üzerinde kullanıyorum, fanı kapatan herhangi bir etken yok. Bu konudaki fikir ve yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
Dizüstü Ekran Kapanma Sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kapalı Hesap
251 mesaj
güç seçenekleriyle alakalı olabilir mi, ekranın kapatılacağı zaman var
OP Taze Üye
3 mesaj
Kapalı Hesap
251 mesaj
java update yapmayı dene ya da kaldır yeniden kur diyeceğim ama işe yarar mı bilmiyorum
OP Taze Üye
3 mesaj
Aslında onu da denedim diyebilirim, java'nın son sürümünü yeni yükledim. Ancak kaldırıp tekrar yükleyeyim, ihtimal ihtimaldir.
Kapalı Hesap
251 mesaj
o zaman kaldırma yeni yüklediysen ekran çözünürlüğün düşük mü oyun oynarken
Kapalı Hesap
251 mesaj
hata iletisi falan alıyor musun java ile ilgili