Dizüstü hakkında bir sorum olucak

erayl1
20-10-2011, 15:48   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj

Merhabalar dizüstümü kucağımda kullanıyorum.Dizüstümün soğutucusu yani farı altta kaldığı için deliği tıkıyorum ve bu da bilgisayarımın ısınmasına yol açıyor.Bir de tam ekran oyunlar oynayınca bu ısınma iyice artıyor.Bilgisayarıma zarar gelmesinden korkuyorum.Bunun için kucağımdayken düz sert bir karton kullanıyorum.Bu soğutmayı ne kadar engeller,hangi zeminde kullanmamı tavsiye edersiniz?Ya da kucakta kullanılan bir dizüstü için ne yaparsam farın deliğini tıkamayı engellemiş olurum?

sado7337
20-10-2011, 16:41   |  #2  
sado7337 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
219 mesaj

(far değil fan olacak o) arkadaım benimde o problemim vardı acayip ısınıyodu sonra bi gün alet yandı 400 lira istediler yaptırdım ondan sonra masada kullanıyorum tabi altınada bi soğutucu aldım:)

Erdem_Aydın
20-10-2011, 16:46   |  #3  
Erdem_Aydın avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 18
1,628 mesaj

Bi ince tahta yada sunta filan koy o zaman. Delikler tıkanmaz böylece ama çok rahatsız olursun. Ayrıca bi masanın üstünde kullanmak gibi yinede olmaz. En iyi yol masanın üstüne koyup kullanmak. Ama şöylede yapabilirsin. Kalın olmayan bi laptop sotucusu al suntanın üstüne yapıştır yada monte et laptopu üstüne koyarak kullan.