arkadaşlar ben bi laptop almayı düşünüyorum laptopun özellikleride bunlar;
İşlemci TeknolojisiIntel® Core™ i3 İşlemci Hızı2.13 GHz İşlemci Numarası330M İşlemci Ön Bellek3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi3 GB Hafıza (RAM) TipiDDR3 Sabit Disk Kapasitesi320 GB İşlemci MarkasıINTEL Ekran Kartı Hafızası512 Mb VGA Chipset MarkasıATI VGA Chipset ModeliHD5470 Ekran Boyu(inch)15.6" Monitör TipiWXGA Maksimum Çözünürlük1366 x 768 Optik SürücüDVD±RW Dual Mobil ÖzelliklerKart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim SistemiWin 7 Home Basic Tr Ağırlık2.8 KG Ekran Kartı TipiPaylaşımsız Hafıza
bu leptopla her istediğim şeyi yapabilirmiyim oyun,web tasarım,grafik tasarım,programlama vb... şeler raminide 4 gb yaparsam iyi olurmu önerilerinizi bekliyorum... bu arada leptopun markası Packard Bell
dizüstü seçimi yardımm
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
131 mesaj
Yeni Üye
22 mesaj
i3 ün çok beni albenisi yok core 2 duolardan, turbo boost yok, o yüzden i5 al en azından, eğer çok yoğun kullanacaksan directx10 yada 11 ekran kartı kullan acerın i5 işlemcilisi 1580 di sanırım, packard bell ile aynı üreticiden çıkıor hatta acer hisseni aldı pb nin, üst limit sölersen daha ii olur
Taze Üye
2 mesaj
i3 ün çok beni albenisi yok core 2 duolardan, turbo boost yok, o yüzden i5 al en azından, eğer çok yoğun kullanacaksan directx10 yada 11 ekran kartı kullan acerın i5 işlemcilisi 1580 di sanırım, packard bell ile aynı üreticiden çıkıor hatta acer hisseni aldı pb nin, üst limit sölersen daha iiArkadaş yanLış konuşmuş Berk kardeşim :) Senin DüşünceLerin iyi 4 GB Ram Takarsan istediğini yapabiLeceğini düşünüorum ;)http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=42492
Bu Linkteki Laptop'u aLmayı düşünüosun sanırım şimdiden HayırLı oLsun.. :)
İstediğin ve bütcene uygun En rahat Laptop Bu oLabiLir Senin açından.. ;)