arkdaşlar laptop önerilerinizi bekliyorum kullanım alanları şoyle
Oyun (her türlü oyunda sorun çıkarmayacak)
bir kaç program açıldığında hızı azalmayan
ekranı geniş
fazla ısı üretmeyen
teknik servisi iyi (donanımsal anlamda)
2500 tlye kadar önerileriniz
Dizustu secimi
- 1
- 2
bi bu laptopa bak guzel alet ark. kullanıo toshiba A200-1BP
fiyat:1450$ 12 taksit card finans a%8 indirim yapıolar vatan computere bak...YALNIZ TEK PROB. VİSTA XP OLSA DAHA IYI OLUR OYUNDA PROB. YARATIR KENDİN XP YAPARSAN İİ OLUR...
SİSTEM:
Intel Core 2 Duo T7200
2.0 GHz
2048MB dddr2 667 mhz
160 Gb hardisk
256 Mb (2 GB sistem belleğiyle 527 MB kullanılır)nvidia geforce 7300
15.4 "TruBrite Parlak WXGA TFT Ekran 1280*800
TruBrite Parlak WXGA TFT Ekran
1280*800
DVD SUPER MULTI
Kart Okuyucu
Wireless BlueTooth
Kamera
Win Vista Premium Tr ENG
2,5 kg
4 USB - VGA - IEEE 1394 TV OUTNE KADARLIK BİŞEY İSTİYORSUN...
Abi kim ne dersen desin Monsterdan başkası oyun için yalan olur. En performanslı alet Monsterdır bu konuds...
doğru yani mostere de bişey diyemem...
kardeş bunlar nasıl? bi gözatsana ...
MONSTER T73S96S2 Notebook ( Santa Rosa )
Intel® Core™2 Duo T7300 ( 800 Mhz )
512 MB nVIDIA GF8600GS DX10
15.4" WXGA (1280 x 800)Parlak Ekran
2 GB Dual DDR II 667 Mhz KINGSTON
160 GB 7200 RPM SATA 8MB Cache
Dual Layer DVD RW +/-
Intel 4965 802.11 AGN ( 3 Anten )
4 in 1(SD/MMC/MS/MS Pro )Card Reader
Dahili Bluetooth Ver. 2.0
Dahili Camera 2.0 Megapixel
Deri Çanta HEDİYE
VISTA Home Premium TR 32/64 BIT İşletim sistemi
Fiyatı : 1.499,00 USD + KDV
Kdv dahil : 2.368,45 YTL
-------------------------
MONSTER T73FL902 Notebook ( Santa Rosa )
Intel® Core™2 Duo T7300 ( 800 Mhz )
512 MB nVIDIA GF8600M GT DX10
15.4" WXGA (1280 x 800)Parlak Ekran
2 GB DDR II 667 Mhz ÖB Garanti
1 GB Intel Turbo Memory
160 GB 7200 RPM SATA 8MB Cache
Dual Layer DVD RW +/-
Intel 4965 802.11 AGN ( 3 Anten )
4 in 1(SD/MMC/MS/MS Pro )Card Reader
Dahili Bluetooth Ver. 2.0
Dahili Camera 2.0 Megapixel
Deri Çanta HEDİYE
VISTA Home Premium TR 64 BIT İşletim sistemi
Fiyatı : 1.599,00 USD + KDV
Kdv dahil : 2.526,45 YTL
http://www.fokusbilgisayar.com/a ... sp?product=T73FL902
:)
LAPTOPLA OYUN OYNANMAZ ARKADAŞIM. VAZGEÇ. O PARAYA MASAÜSTÜ BİR SİSTEM TOPLA NASA'NIN BİLGİSAYARLARI İLE NFS KAPIŞIRSIN :)
Sky merak etme oynanır. Ben oynadım ordan bılıyorum için rahat olsun. Prof. Oyun laptopları çok pahalı onun dısında MONSTER T73FL902 Notebook ( Santa Rosa ) 2.sinin ekran kartı daha iyi. Ben onu alırdım.
chinchillaarkdaşlar laptop önerilerinizi bekliyorum kullanım alanları şoyleYalnız hem her türlü oyunu çalıştırabilen hem de ısınmayan bir laptop olamaz. Özellikle de güçlü ekran kartları çok ısınır. İşlemcinin frekansını düşürerek ısıyı azaltabilirsin ama ekran kartlarının çoğu, ayarlardan "performans" yerine "pil ömrü"nü seçsen de biraz fazla ısınıyor.
ekranı geniş
fazla ısı üretmeyen
2500 tlye kadar önerilerinizSon Düzenleme: Aras Yurtman ~ 17 Ağustos 2007 14:43
arasyurtmanısıdan kastım sistmi etkilemeyecek yani uzun süre oyun oynayınca sistem ısıdan dolayı kapanmayacak yda donanıma zarar vermeyecekchinchillaarkdaşlar laptop önerilerinizi bekliyorum kullanım alanları şoyleYalnız hem her türlü oyunu çalıştırabilen hem de ısınmayan bir laptop olamaz. Özellikle de güçlü ekran kartları çok ısınır. İşlemcinin frekansını düşürerek ısıyı azaltabilirsin ama ekran kartlarının çoğu, ayarlardan "performans" yerine "pil ömrü"nü seçsen de biraz fazla ısınıyor.
ekranı geniş
fazla ısı üretmeyen
2500 tlye kadar önerilerinizBirde arkadaşlar Monster yeni gördüğüm bir marka performansta herkes onu tutuyor ama teknik servis yaygınlığı nedir? ürün bozulunca servisin hızlılığı müşteri memnuniyeti nedir bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim?
Son Düzenleme: chinchilla ~ 17 Ağustos 2007 16:05
Müşteri mümnunıyetı 10 numara en ufak bır arızada hemen ılgılenılıyor. Musterı madur durumda bırakılmıyor.Duydugum ve okudugum kadarıyla harıka tek.ser. varmış.
Hatta bır yerde okudum. Adamın LCD panelınde ölü piksel varmıs 2-3 tane hemen yenısını vermışler.Tabı adam alalı 10 gun fılan olmuş. 15 gunu geçtikten sonra da LCD paneli değiştiriyorlarmış.
Borga-xMüşteri mümnunıyetı 10 numara en ufak bır arızada hemen ılgılenılıyor. Musterı madur durumda bırakılmıyor.Duydugum ve okudugum kadarıyla harıka tek.ser. varmış.reklam kokan yorum bunlar.Hatta bır yerde okudum. Adamın LCD panelınde ölü piksel varmıs 2-3 tane hemen yenısını vermışler.Tabı adam alalı 10 gun fılan olmuş. 15 gunu geçtikten sonra da LCD paneli değiştiriyorlarmış.
chinchillaarasyurtmanYanlış anlamışım; kusura bakma.ısıdan kastım sistmi etkilemeyecek yani uzun süre oyun oynayınca sistem ısıdan dolayı kapanmayacak yda donanıma zarar vermeyecekchinchillaarkdaşlar laptop önerilerinizi bekliyorum kullanım alanları şoyleYalnız hem her türlü oyunu çalıştırabilen hem de ısınmayan bir laptop olamaz. Özellikle de güçlü ekran kartları çok ısınır. İşlemcinin frekansını düşürerek ısıyı azaltabilirsin ama ekran kartlarının çoğu, ayarlardan "performans" yerine "pil ömrü"nü seçsen de biraz fazla ısınıyor.
ekranı geniş
fazla ısı üretmeyen
2500 tlye kadar önerilerinizBirde arkadaşlar Monster yeni gördüğüm bir marka performansta herkes onu tutuyor ama teknik servis yaygınlığı nedir? ürün bozulunca servisin hızlılığı müşteri memnuniyeti nedir bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim?
Ama senin dediğin de önemli: Bazı bilgisayarlar sıcak havalarda oyun oynarken fazla ısınıp yeniden başlayabiliyor. Örneğin bendeki ATI Mobility Radeon X1600'lü HP Compaq nc8430 çok ısınıyor ve yazın oyun oynarken (klimayı açmazsam) restart atıyor çünkü işlemci sıcaklığı 100°C'ye yaklaşıyor. Ama nVidia GeForce 7400 Go ekran kartlı HP Pavilion DV5198EA'da böyle bir sorun yok; oyunda bile fan son hıza çıkmıyor. Üstelik bilgisayarların performansları birbirine yakın. Yani soğutma sistemi de önemli bir ayrıntı.
musty1547bu reklam meselesine aynen katılıyorum 1 kaç üye var her yeri monster yazılarıyla dolduruyolar acaba fokus bunlara hediye laptop mu verdi ne?...Borga-xMüşteri mümnunıyetı 10 numara en ufak bır arızada hemen ılgılenılıyor. Musterı madur durumda bırakılmıyor.Duydugum ve okudugum kadarıyla harıka tek.ser. varmış.reklam kokan yorum bunlar.Hatta bır yerde okudum. Adamın LCD panelınde ölü piksel varmıs 2-3 tane hemen yenısını vermışler.Tabı adam alalı 10 gun fılan olmuş. 15 gunu geçtikten sonra da LCD paneli değiştiriyorlarmış.
belki zamanında kaliteli laptoplar satmıştır
Neyse bende aldım zamanında kullandım monster t73fl904 teknik servis 10 numaraydı ama iade ettim. Oyun performansı tatmin etmedi. Şimdi 3 ghz işlemci 8800 gtx 2 gb ram li bir sistem alacagım
keylogmusty1547Sen o sistemi kullandımıkı bana dil uzatıyorsun. Keserim o dilini senin. Ben herkese tecrubelerimi aktarıyorum.Keşke fokus bılgısayar verseydı de deseydım sana evet fokus bana hedıye ettı de o yuzden boyle konusuyorum dıye.Ben o bilgisayarı kullandım ve cok süper bir cihaz. Hem F/p açısından hemde kullandıgı teknolojı açısından. Madem reklam yaptıgımı düsünüyorsun sen nıye bır marka soylemıyorsun bu iyidir diye. Sen allah bılır casper dersin..bu reklam meselesine aynen katılıyorum 1 kaç üye var her yeri monster yazılarıyla dolduruyolar acaba fokus bunlara hediye laptop mu verdi ne?...Borga-xMüşteri mümnunıyetı 10 numara en ufak bır arızada hemen ılgılenılıyor. Musterı madur durumda bırakılmıyor.Duydugum ve okudugum kadarıyla harıka tek.ser. varmış.reklam kokan yorum bunlar.Hatta bır yerde okudum. Adamın LCD panelınde ölü piksel varmıs 2-3 tane hemen yenısını vermışler.Tabı adam alalı 10 gun fılan olmuş. 15 gunu geçtikten sonra da LCD paneli değiştiriyorlarmış.
Son Düzenleme: Borga-x ~ 21 Ağustos 2007 13:48
Bende monster da gördüğüm özellikleri hiç bir laptopta bu fiyata göremedim..Ki mosnterın ne olduğu belli..Reklamını yapmıyoruz..Reklamının yapılmasına da gerek yok zaten..Ne olduğu ortada... ve sonuna kadar da Monsterı tavsiye edeceğim...
Borga-xkeylogForumda belki yeniyim ama bende bişeylerden anlarım kusura bakma ama monster alacama acer 5920g veya DELL INSPIRON 1520 yi tercih ederimmusty1547Sen o sistemi kullandımıkı bana dil uzatıyorsun. Keserim o dilini senin. Ben herkese tecrubelerimi aktarıyorum.Keşke fokus bılgısayar verseydı de deseydım sana evet fokus bana hedıye ettı de o yuzden boyle konusuyorum dıye.Ben o bilgisayarı kullandım ve cok süper bir cihaz. Hem F/p açısından hemde kullandıgı teknolojı açısından. Madem reklam yaptıgımı düsünüyorsun sen nıye bır marka soylemıyorsun bu iyidir diye. Sen allah bılır casper dersin..bu reklam meselesine aynen katılıyorum 1 kaç üye var her yeri monster yazılarıyla dolduruyolar acaba fokus bunlara hediye laptop mu verdi ne?...Borga-xMüşteri mümnunıyetı 10 numara en ufak bır arızada hemen ılgılenılıyor. Musterı madur durumda bırakılmıyor.Duydugum ve okudugum kadarıyla harıka tek.ser. varmış.reklam kokan yorum bunlar.Hatta bır yerde okudum. Adamın LCD panelınde ölü piksel varmıs 2-3 tane hemen yenısını vermışler.Tabı adam alalı 10 gun fılan olmuş. 15 gunu geçtikten sonra da LCD paneli değiştiriyorlarmış.
DELL - http://www.hepsiburada.com/produ ... 8&productid=bd71457
ACER - http://www.hepsiburada.com/produ ... 8&productid=bd71262
İlk MaestroTeşekkür Sayısı: 211,767 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006fıyatları uygunmu teknık servıs nasıl. F/p nasıl?
hadı bunları da bana yorumla madem bılıyorsun. Eger yorumların kafama ayatarsa bundan sonra bende bunları önerecegımYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0126 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2005Chipin testi 10 gün sonra geliyor o zmn 1. laptoplara bakarız monsterlarmı önde diğer marklarmı görürüz...
İlk MaestroTeşekkür Sayısı: 211,767 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006işin dergilere kaldıysa yandık
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0126 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2005CHIP ten bahsediyoruz ve chipin sitesindesin beyenmiyosan burda işin ne?....
İlk MaestroTeşekkür Sayısı: 211,767 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006Arkadaşım dergıler sadece test eder ve uygun olanını soyler sen merak etme ya MSI olur yada Monster merak etme
Chıp veya herhangı dergı ben her ay 4 dergı alıyorum hepsıne de bakıyorum.. Okuyorum değerlendırıyorum tek bır dergıyle olmaz bu işler. Evet CHIP favorı dergım ama alternatıfler herzaaman varYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0126 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2005ben hepsini inceledim adam gibi olan tek dergi vogel grubunun dergileriydi ve chipin testine güveniyorum o monster derse monster alacam dell derse dell bu ay sonunda 2500 ytl civarı laptop almam gerek...
- 1
- 2