bir sorunum var ama çözümü var mı bilemiyorm.asus marka dizüstü bilgisayarım tarifini yapmak istemeyeceğim şekilde kırıldı(ekran ayrıldı,klavyesi ayrıldı...) fakat sanırım anakartta bir problem yok(sanıyorum!!). sormak istediğim şey ise, eğer anakartta problem yoksa bu bilgisayar birşekilde tamir olurmu?bu konuda bilginiz varsa yardımınıza ihtiyacım var.şimdiden teşekkür ederim.
dizüstü tamir
LCD Panel(Ekran) kırıldıysa 300-600YTL arası bir para gerekir ,
sadece kasa dağıldıysa bir şekilde toplarlar serviste , fazla sorun olmaz diye düşünüyorum .
Birde şu var , eğer bilgisayarı düşürdüyseniz , harddisk değişimi gerekebilir .
ekranın camıonda ufak bir çatlak var.geri kalanında birşey yok.sadece kasadan ayrıldı. kasanında dış kısmı dağıldı,içinden emin değilimama ana kartta bişey yok gibi.
fazla fiyat çıkarabilirler sana eğer paran varsa çok fazla fiyat çıkarırlarsa yaptırma yeni bir laptop al çünkü o kadar masraftan sonraa eskiki kadar performanslı stabil çalışmayabilir o zaman değmez işte
Merhaba,
benim de Asus pc imin ekranı klavyeden ayrıldı,ama düşme falan yok,önceleri ekrandan tutup taşıyordum da:(
geçen akşam dizüstünün kapagını kapatrken çıkan seslerden kırıldığını farkettim,sonra da ekran karardı.
Nasıl onarabilirim? onarılabilir mi daha dogrusu??
pahalıya patlar mı? lütfen acil yardım! dersler başlıyacak,pc m yok:(
nasıl yani krdeş bilgisayar düşmeden nasıl kırıldı da sen dikkatli kullanmayan bir kullanıcısısın heralde krdeş geçmiş olsun
hocam ne yaptın sen bilgisiyarla çok merak ettim şimdi