ARKADAŞAR MERHABA.İNŞALLAH YAKIN BİR ZAMANDA DİZÜSTÜ ALACAĞIM.OYUNLARA DÜŞKÜNÜM VE ALACAĞIM DİZÜSTÜ BİOSHOCK,CRYSİS VE COD 4 GİBİ OYUNLARI ÇALIŞTIRMALI..BU SEBEBLE HANGİ İŞLEMCİYİ ÖNERİRSİNİZ:
1)İNTEL CORE 2 DUO MU YOKSA
2)AMD TURİON X2 Yİ Mİ?
NOT:SAAT HIZLARI PİYASADA ORTALAMA OLARAK 2.2 BULUYORUM.ONA GÖRE YANITLARSANIZ SEVİNİRİM
BÜTÇEM:2000 YTL
dizüstünde oyun için amd mi intel mi ?
bence işlemci degıl de ram yuksek olmalı ...
işemcinde intelden şaşma derim online gibi ramını yükselt okeydir kolay gelsin
Hem dizustu hem masaustu Amd oneririm cunku amd oyun icin uretiliyor intel ise programlar icin
bence Amd al Ve ram de önemli 2gb ram alabilirsen cok iyi olur.Ama ekran kartınıda unutma
Bir sistemde sadece işlemci değil ekran kartı ram de önemlidir ekran kartı kötü ise ve ram miktarı düşük ise tabikide NFS de problem yaşarsın.Masaüstü ve notebook larda herzaman AMD yi tercih ederim AMD nin güç tüketimide gayet iyi.
kesinlikle amd derim. yaklaşık bir ay öncesi intel firmasının bilgisayar üreticilerine rüşvetle kendi işlemcilerini kullanmalarını yönünde baskı yaptığını chip online haber olarak bizlere bu sitede duyurmuştu. bulunduğum ortamda bir tek bende amd turion var ve bütün arkadaşların ortak görüşü kesinlikle amd.
laptopsa intel core 2 duo diyorum.fazla bi fark yok zaten aralarında.hem de intel program işlerinde birazcık daha üstündür amd den.
bende laptop intel ama fazla bır fark olmadıgı ıcın ben intel al derım