Arkadaşlar ses üzerinde hoş güzellikler yapabileceğimiz bildiğiniz dj programları var mı???
DJ programları..
- 1
- 2
Download olayı olabilir mi.... bi link versen..
http://www.propellerheads.se/index.cfm adresinden demosunu çekebilirsin.
Sağol çok makbule geçti dostum...
Makbule mi geçti, ne zaman. Makbule kız, nerelerdesin
Ne demek arkadaşım, rica ederim
Cursed DJ mi olacan öyle birşey varsa haberimiz olsun belki bir PC_kopat lar partisinde DJ lik ayarlarız sana....
Benim ki sadece merak dostum.. AMA ilgilendiğin için çok teşekkür ederim eyüp...
Adobe Audition v1.5 te fena sayılmaz bea
Teşekkr ler arkadaşlar..
dance ejaye ve rave ejaye var onları kuulanabilirsin.
virtual dj kullanmaya başladım tüm öneriler için sağolun...
*********************** FORUM KURALLARINA AYKIRI ***********************
*********************** CEVAP GÖNDERİLDİĞİ İÇİN ***********************
*********************** MESAJ SİLİNMİŞTİR!!!***********************
arkdaşlar tam sürüm güzel bir dj programı önerebilirmisiniz
CRACK YASSAK hemşerim bu sitede artı olarak 15 gün önceki foruma cevap yazmışın helal olsun sana
alıntı:
Gönderen : DjsayoEy Virtual Dj Manyağı dj arkadaşlarım!!! Sonunda bu lanet programı crackledim! Hemde son versionu olan 2.06'yı.. Benimle bu güzel nimeti paylaşmak isteyenlere msn adresimi veriyorum. badsector85@mynet.com
Bi de bu manyak programla yaptığım şu linkteki remiximi dinlerseniz sevinirim. Http://djsayo.tripod.com/sitebui ... erfiles/pusumix.mp3 herkese bol şans diliyorum. Yardım ihtiyacı olan varsa sölesin :P
Deejay SaYo
Chip gizlilik sözleşmesinden alıntıdır...
CHIP Forumlarında hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır. Böyle bir konuya rastlandığında, konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir.
Ayrıca forumda karşılıklı olarak sataşma veya hakaret derecesine varacak yazışmaları yazan üyeler ilk önce uyarılacak , uyarı dikkate alınmaz ise üyelikleri silinecektir...
sonynin acid 5 ile soundforge öneririm
*********************** FORUM KURALLARINA AYKIRI ***********************
*********************** CEVAP GÖNDERİLDİĞİ İÇİN ***********************
*********************** MESAJ SİLİNMİŞTİR!!!***********************
mc_gunes06 , ama burda sunulamayacağını bliyosundur umarım
BAKIN ARKADAŞLAR BU İŞLER İÇİN EN İYİ PROGFRAMLAR
SOUND FORGE----DANCE EJAY----TRAKTOR DJ STUDİO---FRUİTY LOOPS(ÖNERİLEN )
- 1
- 2