dll hatası

HPQ-User
28-04-2008, 08:17   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

tuna01 sormuş:
sorunum internet explorer ı açmaya çalıştığım zaman açılmayıp ekranda ''11 sıra sayısı iertutil.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı'' yazan bir hata mesajının belirmesi.bu durum aslında ilk önce yoktu sorunsuz bir şekilde internet explorer7 yi kullanıyordum ancak daha sonra internet explorer 8 beta sürümünü deneme amaçlı yükledim fakat i.e8 beta i.e7 yi kaldırıp öyle kuruldu. ancak i.e8 betada bazı problemlerle karşılaşınca i.e7 yi tekrar kurmak istedim ama bu seferde i.e8 in öncelikli olarak kaldırılması gerekli diye bir hata verdi your uninstallerle kaldırmama rağmen aynı hatayı veriyor bir türlü i.e7 kurulmuyordum.bende kayıt defterinden silmeyi düşündüm bu sefer i.e7 kuruldu ama sürekli iertutil.dll hatası vermeye başladı.esasen çoğu zaman firefox kullanıyorum ancak bazen internet explorerda lazım oluyor ve bu hata yüzünden kullanamıyorum.teşekkürler

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
windows xp servis pack2

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9b5) Gecko/2008032620 Firefox/3.0b5

Borga-x
28-04-2008, 09:02   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Guvenlı kıpte sıstem aç. CCleaner programı ıle kayıt defterı ve gereksız dosyalardan otomatık kurtul ve IE7'yı unuınsta et. Sonrasında tekrar IE7'yı mumunse burda kurmaya çalış.

eolos
28-04-2008, 09:28   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,036 mesaj

beta sürümler test asamasındaki sürümlerdir bence onları denemek için sanal pc yazılımlarından faydalanmalısın ayrıca sorununa gelince tamamen siz ie 7 yi daha sonra yeniden kur