dmiy.exe nedir acil yardım!!!!

oldchild
11-05-2010, 18:52   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

zaman zaman işlemciyi %50lere varan oranda meşgul eden dmiy.exe
dmiy.exe nedir zararlımıdır deilmidir nasıl önlenir bilginiz varmıdır.İkincisi ise açılışta güçkaynağımdan gelem rahatsız edici gürültü daha snra hafif bi dokunmamla ses gidiyor ancak tuhaf olan şudurki,
fişi çıkarmassam aynı sorunu yaşamıyorum ama çıkartırsam tekrar takıp açtığımda aynı sorunu yaşıyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.Onay

Tolunay Kaymakçı
12-05-2010, 17:54   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
479 mesaj

dmiy.exe %90 ihtimalle virüs. Sisteminizde antivirüs varmı? Sağlam bir antivirüsler taratırmısınız?

oldchild
12-05-2010, 18:32   |  #3  
OP Taze Üye
5 mesaj

NOD32-4 ile denedim taratmayı ve korumaya alamayı ancak herşeyi sildi program.Araçlardan tut taskmar'a kadar kaldırmak zorunda kaldım programı.w7 ile uyumlu varmı bilmiyorum.çünkü bende norton var kendime ait bikere yükledim oda desteklemiyordu :'( virüs olduğu kesin ama nasıl kaldıracağımı bulamadım bir sürü dökümanım var sistemi 0lamakda istemiyorum

oldchild
14-05-2010, 12:36   |  #4  
OP Taze Üye
5 mesaj

şimdide v13vp.exe die birşey çıkdı dmiy i sildikden snra. veya sildiğimi sandıkdan snra. kendim kapatıp duruyorum fakat defender backdoor bulundu die ileti gönderdi sildim fakat tam olarak silindimi silinmedimi nasıl anlarım ?

Atilla Sarıtaş
14-05-2010, 15:55   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Sistem yöneticisinde sürekli aktif olan virüslerin çoğu kendini birden fazla yere kopyalar bi dosyası silinince otomatik olarak ismi değişir ama işlevi aynı kalır.
1- Bilgisayarda arama yap virüslü olduğuna emin olduğun dosya isimlerini sonunda uzantısı olmadan tarat bulunanları sil.
2- System32 dosyasından sildiğine emin ol.
3- Başlat > Çalıştır > msconfig'den anti-virüs hariç tüm işaretleri kaldır.

Sorun çözülür virüs bilgisayarda mevcut kalsa bile sürekli çalışamadığı için işlem yapamaz sistem yöneticisindeki virüslerin çoğu keylogger tipli virüsler virüsü yapan kişi tarafından sürekli internetten yapılan işlemlerin izlenir.
Benimde başıma geldi :)

oldchild
14-05-2010, 16:45   |  #6  
OP Taze Üye
5 mesaj

ama şu var tespit ettiklerimi aratarak bulamıyorum.keylogger (backdoor root aktif dosyası) ı yapan kişi kesinlikle amatör o kesin.Çünkü bariz sırıtıyor kaynak yöneticisinde exe ama silmeyi beceremedik sildikce başka isimle gelior ona sinir oldum sistemi 0lamak istemiyorum :/

Atilla Sarıtaş
15-05-2010, 04:14   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Anti-virüs ile taratmıycaksın zaten. Virüsün son adıyla bilgisayarda dosya arama şeklinde yap bul bulunanların hepsini sil. Sorunun kalkması lazım.