korzay34 sormuş:
öncelikle kablosuz bağlantı kullanıyorum modem falan bende değil üst komşumda ben sadece şifresini biliyorum ve bağlanıyorum. onun internetinde sorun yok fakat ben giremiyorum. aynı bilgisayarı iş yerime getiriyorum iş yerimdeki internete bağlanıyorum sorunsuz çalışıyor. sadece evimdeki hatta hata veriyor anlamadım gitti.
Bilgisayarımı açıyorum internet otomatik bağlanıyor ve ağ bağlantısı kuruluyor fakat internete,msn ye girmiyor ağ bağlantılarım kısmında kullandığım internet hattı ile internet resmi arasında kırmızı çarpı işareti var. sorunu gider diyorum Dnsleriniz IP lerinizi çözemiyor. gibi bir hata veriyor DNS'yi manuel olarak giriyorum ve tanıla diyorum bu seferde Etki alanı sunucusu ( DNS ) yapılandırmasında bir sorun olabilir. msn ye bağlanmaya çalışıyorum ve bağlanmıyor sorun gider diyorum sorun giderici penceresinde sadece DNS ve Anahtar bağlantı noktalarında hata resmi çıkarıyor. Güvenlik duvarı ayarlarında bir hata yapıyor olabilirmiyim acaba. resimli anlatım yapacağım fakat resim ekleneceğini bilmiyorum. hata veren bütün resimleri çektim.
yardımlarınızı rica ediyorum. isterseniz msn adresi verirseniz mesengerdan ayrıntılı resim ve yazıları paylaşmak isterim.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Dizüstü Bilgisayar Casper
3 Gb ram 160 Gb harddisk 512 Ekran Kartı
dual core 2 dou t6400 2,0 ghz
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)