Dofus (PvP) adında bir online oyuna giremiyorum !

emphaty
23-03-2011, 19:59   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Arkadaşlar , ben dofus adında bir oyun oynuyordum , oyunda 160 lwl e kadar bir çar kastım (Max level 200).Yani oyunda baya iyi bir yer edinmiştim ancak çarım soyuldu ve oyuna sınavlar bitinceye kadar ara verdim.Boş zamanlarımda oyunun pvp modunu oynamak için indirdim kurdum , önceleri oynuyordum fakat şimdi oyun acılırken bir hata alır oldum.Altta resmi var.Maviyle çizdigim yerlerin gelmemesi ve oyuna girmek için ID ve Şifre yazılan yer gelmesi lazımdı ancak bu hata gelir oldu.Sol taraf hatanın göstergesi , sağ taraf ise bir kaç seçenek yeniden deneme logları kopyalama gibiBu hata ise sanırsam internetle ilgili bir sorun.Ancak diger bilgisayarlarda bu sorun olmuyor.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Hatanın logları.

[ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
Initializing DOFUS... Dofus version : 1.29.1 (build 5206) Flash player (StandAlone) WIN 8,0,22,0 Configuration file downloading... Configuration file downloaded Configuration choice... Chosen Configuration : En ligne Chosen Connection Server : Wopple-Online Additional language files downloading... Language file downloading... Local version of the language file : Aucune Checking updates... Update available. Version 794 downloading... Error : Impossible to save file lang in local
Hatanın resmi

emphaty
02-04-2011, 08:12   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Arkadaşlar yardım yok mu ?