Kendi çektiğim doğa fotoğraflarından seçme olanları paylaşmak istiyorum. Canon Powershot A400 kullanıyorum.
Doğa fotoğraflarımdan seçmeler
Teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim. :)
golf course
Is everything making sense so far? If not, I'm sure that with just a little more reading, all the facts will fall into place. Yes, it is the same course, nothing has been changed, except for the position of the cup on the green, but no golf course about wholesale golf clubs is ever exactly the same two days in a row, or, for that matter, the same day ishiner.
Gerçekten çok güzel fotoğraflar.Yılana nasıl o kadar yaklaştınız şaştım valla.Ben kalp krizi geçirirdim heralde.
çok güzel fotoğralar bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.Daha varsa paylaşmanızı isterim.
bu fotoraflar düzceye hiç geldimi ??
ben bunları gördümü hatırlıom de ja vu deil normal bunları düzcede gördüm de hatırlıom ama nese cevapta bekliorm ama
Düzce'yi bilmem, ben Boluluyum. Buradaki fotoğrafları Bolu'da ve Samsun'da çektim. Havalar ısındı, yakında yenilerini çekip paylaşırım.
acaba bunlar gelmiş olabilir mi??
düzceye 2 si sınır sonuçta bu resimler basılı halde sergideydide neyse
Basılı ve sergide mi? Bu fotoğraflar bana ait , ben bunları basıp seregilemediğime göre ortada büyük bir ahlaksızlık ve hırsızlık var demektir.
Sergi sahibinin adını, sergi yerini ve tarihini verebilir misiniz acaba? Ben de onu sergileyeyim savcılıkta.