ekullu sormuş:
Daha önceki aylara ait bir Chip dergisinden okuduğum bir makale üzerine bir uninstall programı almaya karar verdim. Derginizde yapılan testten sonra Total Uninstall ve Advanced Uninstall programlarının deneme sürümleri üzerinden birkaç deneme yaptım fakat hangisinin daha iyi bir program olduğunu anlayadım çünkü dergideki test sonucuna göre Total Uninstal temizleme konusunda çok iyi fakat silme işlemi çok ağır ilerliyor hatta 7.9 gb'lik bir oyunu tam anlamıyla kaldırmadı 13 saat sürdü ve bu sürede işlemcinn tamamını meşgul edip bilgisayarı kullanılmaz kıldı. Advanced Uninstall buna göre çok daha hızlı fakat ve yardımcı özellikleri çok daha fazla fakat ondada tek tıkla program izleme yapabilmek için Installation Monitor özelliğinin açık olması gerekiyor buda sürekli bilgisayarın işlemci ve belleğinden çalıyor. Bu durumlarda hangi programın seçimi daha doğru olur. Yardımcı olursanı çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
Acer aspire 6930 G modeli laptop, intel core 2 duo T6600 işlemci, Ati redeon hd4650 Ekran kartı 4gb ddr2 ram
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; tr; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6