dogruuniversite.com - En Doğru üniversiteyi seç

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
erginkeles
11-03-2009, 22:11   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

arkadaşlar biliyorsunuz öss yaklaştı. öss girecek olan 1,5 milyonun üzerinde kişi de yaklaşık 3-4 ay geleceklerini 3 saat içersinde kurmaya çalışacaklar. size bu yazı reklam gibi gelebilir. aslında bir nevi öyle. biz ufak bir takımız ve hepimiz üniversite öğrencileriyiz. yani anlayacağınız sitemizin tanıtımı için gereken reklam masraflarını karşılayamıyoruz.

bu yaptığımız reklam bile olsa boş bir reklam değil. öss hayatımızda bir gerçek. her sene sınava giren bu 1,5 milyon kişinin çok küçük bir kısmı kazanıp istedikleri bölümlere girebiliyor. büyük bit çoğunluğu kazanamıyor kazansa bile hayallerinin bölümünü seçemiyor tercih yapamıyor.

biz de bu sene bu öss sınavını geçerek kendimizce biryerlere girmiş olsak da hepimizin memnun olduğu söyleyemiyoruz. peki ne yapılabilir bu konuda?

biz oturduk ve düşündük neler yapılabileceğini. bir site açtık ve adını da dogruuniversite.com koyduk. ne içeriyor bu site?

ÖSS hakkında bölümünde sınavın bölümlerinden ortak alanlarına, puanlardan aklına gelecebilecek her şeye kadar bilgi sahibi olabilirsiniz.
www.dogruuniversite.com/oss.asp

Rehberlik sayfamızda tercih yapılırken dikkat edilmesi gerekenlerden meslek seçimine kadar kafanıza takılan her şeye cevap bulabilirsiniz.
www.dogruuniversite.com/rehberlik.asp

Düşünün ki bir üniversiteyi tercihlerinizin arasına eklediniz yani onu hedefliyorsunuz. Üniversite hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorsunuz. Türkiye'de, Kıbrısta ve Yurtdışındaki tüm üniversitelerin;
Logoları
Kuruluş yılları
rektör isimleri
öğrenim dilleri
açık ulaşım adresi
telefon ve faks numaraları
web ve e-posta adresleri
detaylı tanıtım yazıları
sitede mevcut.
ayrıca sormak istediğiniz soruları her üniversitenin pano sayfasına yazarak o üniversitenin öğrencileri tarafından verilen cevapları görebilirsiniz.
üniversite öğrencilerinin yorumlarına dikkate alarak değerlendirdiğimiz üniversitelerin binalarına, öğretim kadrosunua, bulunduğu iline, kütüphanelerine, web sitesine kısaca her şeyine oy verildiği oylama sayfalarını OYLAMA tabı altında bulabilirsiniz.
son olarak her üniversitenin çeşitli fotoğraflarını fotoğraflar tabı altında bulabilirsiniz.
www.dogruuniversite.com/universities.asp

Burs rehberi sayfamız bugüne kadar yapılmış olan en geniş kapsamlı burs rehberini kapsıyor. Türkiyede ve dünyada burs veren ve Türkiye ile ilişkili olan vakıf ve kurumların tek tek başvuru adresleri, şartları ve ulaşım-iletişim adresleri bu sayfalarımızda.
www.dogruuniversite.com/bursrehberi.asp

Yine üniversitenizi seçtiniz ve size ne kadar uzakta onu merak ediyorsunuz. Ve yolda kaç saat geçireceğinizi de...Bu sayfada da üniversitelerin size uzaklıklarını hesaplayan ve bunun çeşitli yöntemlerle size otobüsle, uçakla ve trenle ne kadar süreceğini gösteren aracımız var.
www.dogruuniversite.com/uzakliklar.asp

Puan hesaplama motorlarını bilirsiniz. Sitemizdeki puan hesaplama motoru en güncel katsayıları kullanarak size en doğru sonucu verir.
http://puan.dogruuniversite.com

Eğitim dünyasında olan tüm haberler de bu sayfamızda.
www.dogruuniversite.com/allnews.asp

Sitemize ücretsiz üye olarak güncellemelerin ve fırsatların mail adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz.ayrıca tüm imkanlardan da yararlanabilirsiniz.

www.dogruuniversite.com