Doğubank Mı? Gittigidiyor Mu? Ya Hayyam?

dadasgs
05-02-2010, 19:03   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhaba..

benim; yaptığım araştırmalara göre, kompakt makinelerde büyük çoğunluğun önerisi "FUJIFILM FINEPIX F200EXR"..
bende bu DFM'yi almayı düşünüyorum, artık... DFM'lerin hayyam vedoğubank piyasasını bilmiyorum.. GG'de ( gittigidiyor.com ) belli.

GG'den mi daha ucuza ve güvenilir alırım, yoksa Sirkeci piyasasından (hayyam yada doğubanktan) mı?

NOT: Hayyamda Mustafa abinin dükkan telefonunu aradım, ellerindeolmadığını ve piyasasını bilmedikleirni söyledi.. bilmedikleri kısmınapek inanasım gelmedi gerçi :)

saygılar..

Son Düzenleme: dadasgs ~ 06 Şubat 2010 10:22
metaroth
13-03-2010, 22:18   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
251 mesaj

doğubank ile hayyam tam üçkağıtçılar çakallar piyasası.spot diye getirilen mallar ya tamir görmüş yada sahte.hayyamdan canon 5dmark2 spot alıp da sahte çıkan çok adam tanıdım birebir çin taklitleri yapıyorlar.farkı çekim sonrasında profesyonel fotoğrafçılar anlayabilir eğitimsiz göz için zor.gitti gidiyor da zaten hayyamcıların hepsinin bir dükkanı var.en iyisi 2 kuruş daha fazla verip bayisinden garantili ürün almak.yapamazlarsa değiştirirsin vs vs..laf ile değil belge ile garanti her zaman iyidir