hemşinlileri ve doğu karadeniz kültürünü merak eden arkadaşlar www.hacit.org adresine girip foruma üye olsunlar mesaj yazsınlar cevap alsınlar;))
bütün hemşinli gençler burada!!!
doğukaradeniz'i seviyormusunuz?
Giresun yok mu? Aslında televizyonda gördüğünüz sık ormanlı yemyeşil Karadeniz Bölgesi'nin görmek istiyorsanız Trabzondan ileri gitmeniz gerekir. Rize ve Artvin tam Doğu Kardeniz valla. Sis, yağmur, nem hepsi orada.
Trabzondan ileri gitmedende doğa harikasını görebilirsin örneğin uzun göl evet yeşilin 800 ayrı yonuna sahip ve bol oksijenli stresten uzak rahat yeşille mavinin birleşimini görebilirsiniz
Oraya gidecen 2 haftalık stok yapıcan yayla evınde... Bide yanında fıstık bır hatun Aksama kadar nette gezecen, hatunla lan party yapıcan
hayale bak bee ağzımın suyu aktı
Borga-xOraya gidecen 2 haftalık stok yapıcan yayla evınde... Bide yanında fıstık bır hatun Aksama kadar nette gezecen, hatunla lan party yapıcanağzının suyunu sil kardeş:) boşa akmasın oranın kızları başka kızlara benzemez sıkıverir topuklarına valla.hayale bak bee ağzımın suyu aktı
burada öyle kızları alıpta istediğin gibi gezemezsin borgax burası başka yere benzemez
borga gitmeye gidersin de düşündüğün gibi olacağını sanma
bulduğun fıstık hatuna kestaneyi deldiriverin rezil olun elaleme ehehehe
merak etmiyorum çünkü rizeliyim
Hayır sız benı anlamadınız ben hatunu burdan yanı istanbuldan göturuyom.Karadenizli kızların bela oldugunu bilirim ben
doğukaradeniz sevilmez mi . tulumuyla kemençesiyle sıcak kanlı insanlarıyla ... uzungöl sümela fırtına vadisi sultan murat yaylası haldizen yaylası (demirkapı) . en önemlisi of gibi ilçesiyle bir başkadır benim memleketimmm :) igzalina igzali
jeomaniaHeyt be...biri bana mı seslendiBorga-xOraya gidecen 2 haftalık stok yapıcan yayla evınde... Bide yanında fıstık bır hatun Aksama kadar nette gezecen, hatunla lan party yapıcanağzının suyunu sil kardeş:) boşa akmasın oranın kızları başka kızlara benzemez sıkıverir topuklarına valla.hayale bak bee ağzımın suyu aktı
opps pardon ya laz kızı muhabbeti yapılıyormuş pardon yanlış oldu
neyse laz delikanlıları da başka delikanlılara benzemez dermişim sonra da herkesten tepki yermişim....
Şaka...şaka...kızlarını hakkaten fena derler oranın eskiler
anlatır hep köy yerinde kızlar hep bellerinde orakla gezermiş.Çok adam başı yarmışlar...
Borga-x bence sen dediğin gibi yap geldiğin yerden beraberinde getir hatunu en iyisi neme lazım sonra kafanda faça iziyle geri dönmeyesin
abi adamı keser onlar en güzeli burdan götürüp takılmak zaten amacımızı yazmısız baska niyetimiz yok.Sakın yanlış anlaşılmasın
Ulan bir hayal kuralım dedık geldıgımız yere bak
Borga-xabi adamı keser onlar en güzeli burdan götürüp takılmak zaten amacımızı yazmısız baska niyetimiz yok.Sakın yanlış anlaşılmasıneee karadeniz dedin mi hele laz kızı mevzusu açıldı mıydıUlan bir hayal kuralım dedık geldıgımız yere bak
yoruma dikkat....
sen boşver karadenizi al hatun doğru antalya,alanya,izmir,bodrum orda kur hayallerini
hem şehir kızları anlamaz dağda bayırda gezmekten tatil bitene kadar kucağında taşımak zorunda kalırsın Karadeniz'e gidersen.Yük arabası gibi
boşver sen ufaktan ufaktan kumsala....
ehuheuheheuh abı ne isterdim şöööle dağ evinde kar kış ortalık sıcak evınde takılcan canın sıkıldımı yürüyüş yapıcan.Bir araban olacak (68 Mustang mümkünse motoru modif.) dag yollarında takılcan keyıf yapacan tek basına karı kız dırdırı olmadan
bir hışımla geldi geçti peh peh peh
karadeniz kızı zülfikar hey hey hey...
zülfikar bu arada karadenizin delikanlıları başkalarına benzemez hatta bir sanat müziği şarkısı varya benzemez kimse sana o karadenizin delikanlılarına itafen yapılmıştır
erkancbir hışımla geldi geçti peh peh peherkanc karizmayı çizdirme ne karadeniz kızı.Karadeniz delikanlısı diyecektin heralde
karadeniz kızı zülfikar hey hey hey...
zülfikar bu arada karadenizin delikanlıları başkalarına benzemez hatta bir sanat müziği şarkısı varya benzemez kimse sana o karadenizin delikanlılarına itafen yapılmıştır
benzemez kimse sana şarkısı light bir şarkı horon havası olsun. Trabzon beyi.bu arada erkanc trabzon'lular rize'lileri sevmez derler var mı sende o takıntı.
Volkan KONAK adlı sanatçımızın bir sözü vardır "Karadeniz insanı dünyalıdır" ufak tefek işler peşinde koşmaz. Trabzonlu Rizeli karadenizin gülü yok ayrımız gayrımız herkes allahın kulu