Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun!
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ERSİNBAKAR KARDEŞİM
- 1
- 2
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun varolun gönlünüzde dostluk muhabbedi daim olsun inş.
doğum gününüz kutlu olsun..Nice yıllara birlikte olmak dileğiyle..
hepberaber arkadaşlar dostlar kardeşler güzel günlerde yalancı dostlar çok olur zor günde yanınızda olabilmek dileklerimle...
Ersin bey doğum günün kutlu olsun. Benim bozuk mouse'u yollıyım mı sana
Bakın beni tanımadığı halde beni ve sizi ayrı tuttu
Keisn fareyi beleşe getirmeyi planlıyor
Bu arada Ersin, Doğum günün kutlu olsun...
neverofneversağolasın hep beraber nice mutlu senelereBu arada Ersin, Doğum günün kutlu olsun...
artık dogum gunun serefıne hepımıze pardus 2008 cd sı dagıtırsın abi:):)
başka kimin doğum günü var arkadaşlar kutluyalım bir süpriz yapalım
heheheh 12 ocaga daha cok walla ya:d..ee en yakın kımınkı var sımdı
benimki var da bu ayın 29 unda daha var ama
Doğum gunun kutlu olsun ersin. Nice senelere. Ha birde Kişisel iletini değiştirirsen sevinirim ben bunaldım vallahi =)
bektashDoğum gunun kutlu olsun ersin. Nice senelere. Ha birde Kişisel iletini değiştirirsen sevinirim ben bunaldım vallahi =)hehehehe):) ilk okudugumda anlamamıstım mevlananın sozu harelde
hiko91artık dogum gunun serefıne hepımıze pardus 2008 cd sı dagıtırsın abi:):)sen iste yeter ya adresi ver kargo ile göndereyim alıcıdan ödenir buda doğum günü sonrası kıyağı :)
heheh abi pardus wikide gonullu dagıtıcısın ama ne parası ya senı sıkayet etcem:):) bıde utanmadan cd sızden pardus benden yazmıssın :):) sankı pardusu sen uretmıssın gıbı abı .abi bu aralar msn ye fazla gırmıyon hep mesgulsun oyuna ıyı kaptırdın kendını valla
keşke oyun olsa kardeşlerin hası askerdeyiz acemi birlik bitti usta birliğim 21inde balıkesir erdemit akçay düştüm :)( güzel br yermiş
byburak200918 Şubat 8:30'daki Doğum Günüme Davetlisiniz. Mekan/Yer Konu Dışı Herkezi Beklerim Muhabbet Konusunu Acan acar artık :PCanlı canlı kutlarız buradan
- 1
- 2