nice mutlu yıllara arkadaşım doğum günün kutlu olsun
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ERSİNBAKAR KARDEŞİM
- 1
- 2
ersinbakar kardeşim doğum gününü kutlar nice sağlıklı ve mutlu yıllar geçirmeni dilerim...
benden once acmısın yaw :))
al abi benden sana bı sıır .)ins omur boyu yengeyle ve kızınla cok mutlu olursun
Doğum Günü Hediyem
İki tel ağarmış saçım,
Birkaç damla gözyaşım,
Uğruna harcanan hayatım,
Sana, doğum günü hediyem...
Uykusuz geçen gecelerim,
Gerçekleşmeyen hayâllerim,
Karşılıksız kalan bu sevgim,
Bana çektirdiğin çileler,
Yıktığın pembe hayâller,
Kırdığım şişeler, kadehler,
Beni, bıraktığın için üzgün,
Ecelin gelsin, doğduğun gün,
Hatıralardan, bir demet hüzün,
Doğum gününü kutlarım, yeni yaşın hayırlı olsun..
allah razı olsun canlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız herdail nice mutlu huzurlu dostluk içinde seneleri devirmek dileklerimle
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?
hatırladın mı abi bu sıırı:?
necip üstaddan olurda unutulur mu ilk kıta necip üstadın eminimde diğeride devamı mı emin olamadım ...:)
hehehehe:D:D:D oda onun abı ya:?:?senın gıbı saır bı adama yakıstıramadım bunu
dostlar görmedi bizi gece karanlığında el atmadıkmı be hayin aradığın her anda
sen benden dostum gorunenlerı uzak tut ben dusmanlarımdan bas ederım....:))):)
yakışır :)
benim her söze diyecek lafım vardır fakat önce bakarım söz sözmüdür diye sonra diyene bakarım adammı diye mevlana...
çok sevdiğim bir sözüdür birde
kimine göre yalanım kimine göre kralım herkes keyfine baksın adamına göre adamım ...
doğum gününüzü kutlar sağlık mutluluklar ve esenlikler dilerim :)
kimine göre yalanım kimine göre kralım herkes keyfine baksın adamına göre adamım ...
bu sözüne katılıyorum ersin bakar kardeşim
ustunahmetkimine göre yalanım kimine göre kralım herkes keyfine baksın adamına göre adamım ...sağolasın kardeşim dostlar sağolsun ...
bu sözüne katılıyorum ersin bakar kardeş
HoRTLoCkdoğum gününüzü kutlar sağlık mutluluklar ve esenlikler dilerim :)sağolasın kardeşim nice beraberliklere inş.
Ersin Bey Kardeşim Dogum günün KutLu oLsun Nice MutLu yıLLara..! SeLamun aLeykum
yanLarımErsin Bey Kardeşim Dogum günün KutLu oLsun Nice MutLu yıLLara..! SeLamun aLeykumeyvallah sağolasın kardeşim aleyna aleykum selam
doğum günün kutlu olsun ersin abi
Ersin bey doğum günün kutlu olsun. Benim bozuk mouse'u yollıyım mı sana
nice mutlu seneleree,dogum gunun kutlu olsun. chıp onlıne da kal ....[*<]
OOOOMMMMEEEERRRRErsin bey doğum günün kutlu olsun. Benim bozuk mouse'u yollıyım mı sanasenin ve diğer kardeşlerimizin varlığı yeter gönder ikinci el diye satarız :) diğer arkadaşlardan da allah razı olsun ve hep beraber nice beraber senelere inş..
ersinbakarsenin ve diğer kardeşlerimizin varlığı yeter gönder ikinci el diye satarız :) diğer arkadaşlardan da allah razı olsun ve hep beraber nice beraber senelere inş..Bakın beni tanımadığı halde beni ve sizi ayrı tuttu
Keisn fareyi beleşe getirmeyi planlıyor
- 1
- 2