Doğum Tarihinizi Yazın Bakın Neler oluyor
- 1
- 2
Doğduğun günün Hürriyet Gazetesi, Time Dergisi, Rolling Stone ilk sayfası ..
yuhh
heala olsun bunu yapan adamlara çok kapsamlı bilgiler var!!
Ben baktım güzel bişey gerçekten de.teşekkürler:D
İkizler burcuna uygun meslekler;
Komisyoncu, bankacı, yargıç, avukat, diplomat, edebiyatçı, yazar, kuyumcu, mufettiş, gazetecilik, radyo sunuculuğu, bilgisayar uzmanlığı aynı ben:D Bilgisayar uzmanlığı^^
harika valla, sağol. baya enteresan şeyler var...
ShoLesLoTbende ikizlerim ama orda yok.İkizler burcuna uygun meslekler;
Komisyoncu, bankacı, yargıç, avukat, diplomat, edebiyatçı, yazar, kuyumcu, mufettiş, gazetecilik, radyo sunuculuğu, bilgisayar uzmanlığı aynı ben:D Bilgisayar uzmanlığı^^
mütiş gaza getiri yo insanı adam kendine daha değişik hissediyo okuyunca
Sen doğduğunda cumhurbaşkanımız Turgut Özal idi. Biyografisi için tıkla
Sen doğduğunda başbakanımız Yıldırım AKBULUT idi
Doğduğunuz yıl asgari ücret: 801.000 TL
Sen doğduğun gün Amerikan Doları 3.003,00 TL idi
Sen doğduğun gün Alman Markı 1.958,90 TL idi
Sen doğduğunda 200 gr ekmek 625 Lira idi
Ortalama Türk erkeği ömrüne 48 yıl uzaktasın
Ortalama gelişmiş ülkelerdeki erkek ömrüne 54 yıl uzaktasın
Ortalama Türk kadını ömrüne 53 yıl uzaktasın
Ortalama gelişmiş ülkelerdeki kadın ömrüne 61 yıl uzaktasın
Allah uzun ömürler versin
amınn:):):): 12.Ocak.1991
gerçekten güzelmiş
teşekkürler:)))))
Aklımın ucundan geçmeyen şeyler bile var. Saolasın :D
Ya internet alışkanlığım bile tıpatıp tuttu ne diyebilirimki...
Burçlarla falan ilgilenmem ve inanmam ama benim için yaptığı şu açıklama tam yerinde ve şaşırtıcı.
Burcunuza göre internet alışkanlıkların; Kova burcunu sanal alemde tanımak çok zordur. Gizemli bir havası vardır. Bu burcun asla ne dinlediğini öğrenemezsiniz. Açmaz. İletisi kısa ve özdür artı sosyaldir. Burç genelde geceleri onlıne olur sabah ezanıyla kendini resetler.
YasarSBurçlarla falan ilgilenmem ve inanmam ama benim için yaptığı şu açıklama tam yerinde ve şaşırtıcı.bu bana da uyuyor ama "aslan"ım ne iş :) ha haBurcunuza göre internet alışkanlıkların; Kova burcunu sanal alemde tanımak çok zordur. Gizemli bir havası vardır. Bu burcun asla ne dinlediğini öğrenemezsiniz. Açmaz. İletisi kısa ve özdür artı sosyaldir. Burç genelde geceleri onlıne olur sabah ezanıyla kendini resetler.
yuvarlak cevaplar işte
Burcunuza göre internet alışkanlıkların; Tü tü tü maşallah..Sanal alemin reel alemin en favori burcudur. Tü tü tü kırk bin kere maşallah Aslan burcunu googleda kendini ararken. Messenger iletisinde kendini överken. Messengerına kendi kendini ekleyip kendini izlerken bulabilmeniz çok doğal. 24 saat messengerı açık gezen her an biri kendini övecek diye bekleyen bir burçtur
ne tesaduf cidden kendi msnlerimde ekliyimdir he :d ama valla kendimi izlemek için değil ya alışkanlık :P
vay be
Doğduğunuz yıl asgari ücret: 41.400 TL
Sen doğduğun gün Amerikan Doları 682,33 TL idi
Sen doğduğun gün Alman Markı 329,10 TL idi
Sen doğduğunda 200 gr ekmek 30 Lira idi
o zamanlar kuruslar vardı halada var ama eski kuruşları kasdediyorum. ağlada beş kuruş vereyim derdi ablam :D gerçekten de verirdi ama o zamanlar 5 kuruş değerliydi ya :D yada bakkal amca torpil geçerdi bana
Şuan için Dünyadaki insan nüfusu : 6.903.775.229
süper birşey
viking20bende ikizlerim ama orda yok.Emin misin?
- 1
- 2