Arkadaşlar selam... Bilgisayarımda mcafee virus scan ve firewall(en son güncellenmiş hali ile) var.fakat buna rağmen şu worm hala görevini eksiksiz yerine getirmekte (tabi bazen oda outlook açtığımda galiba).yani bilgisayarım 1 dk içinde kapanacakmış vs vs vs. Arkadaşlar offical microsofttan temizleme aracını indirdim temizledim.stinger bilmemne diye bir temizleme araacı var onunla bulup imha ettim en güncel firewalll ve virüs programı kullanıyorum , geri sayarken shutdown -a yı çalıştır yapıyorum yine kapatıyor, yine kapatıyor eeeeee daha ne istiyor bu blast worm belası yaaaa anlamadım ...işin aslı format atmakta istemiyorum.yani ne ki bu ki? şimdi firewall da gözüken "generik host process for win32 services" uygulaması var bunu bloke edince kapanmıyor galiba ama filter yapınca win 32 uygulaması bir hatayla karşılaştı ve bu uygulamanın kapatılacağını söyleyen xp mesajı ardından geri sayım ve .....
2. problemim outlook tan hotmail hesabıma bağlanınca 5 adet mesaj gözüküyor(şu anda 5 mesaj var %40 oranında dolu) bunlardan 3 adetini okuyabiliyorum ve ön izleme yapabiliyorum amma , 2 adet maili ne açabiyorum nede önizleme yapabiliyorum sunucuyla bağlantı kurulmadı hata falan filan diyor ayrıntlı rapor bölümünde.Eee 3 tanesini nasıl açıyor... ayrıca test için outlook express de denedim canavar gibi hem açıyor hemde ön izleme yapabiliyorum .... al sana bir "ne ki bu ki ?" durumu daha..her türlü tavsiyeye yoruma muhtacım teşekkürler...
Dohtor bu ne?(cık cık cık)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.1. Denetim Masası >> Yönetimsel Araçlar >> Hizmetler
Bu bölümde, Remote Precedure Call (RPC) adlı hizmetin özelliklerine girerek, Kurtarma sayfasındaki aşağı açılır listelerden, hiçbir şey yapmamasını seçip uygulayın. Böylece Restart olayını engellemiş olacaksınız.
Hala çalışmaya devam eden Blaster için, iki şey daha yapmamız gerekiyor: a) Bilgisayardan temizlemek. b) Bir daha bulaşmaması için gereken yamayı kurmak. Bunun için;
sayfasından ilgili aracı indirip sisteminizde çalıştırmanız ve sayfanın altında yer alan, "ilgili yüklemeler"i kullanarak sisteminizi bir daha blaster bulaşmaması için sağlama almanız gerekiyor. Eğer windows'unuz Türkçe değil de İngilizce ise, yukarıdaki adresin son iki harfini tr yerine, en olarak değiştirin.
2. Bunu unutmuşuz. Bunun için de Outlook'taki Hotmail hesabınızla ilgili bilgilerde bir problem var. Görünen iki eposta, daha önceden sisteminize kaydolmuş olabilir. Bu nedenle, şu an gerçekten de sunucuya bağlanamıyor olması mümkün. O nedenle, Hotmail hesabınızla ilgili bir düzenleme gerekiyor. Ya Outlook'taki ilgili ayarları kontrol edeceksiniz; ya da bu hesabı kaldırıp yeniden kuracaksınız...