İnternette pek çok şey yazıyor ama net birşey bulamadım. Nedir bu? Neden indirilmiş? Silsem birşey olur mu?
Yeri gelmişken PC'de internet kullanan programları loglayan bir program var mı? Mesela x programı Cuma günü 500m indirme/yükleme yaptı gibi?
$Windows.BT Sorunu
Son Düzenleme: Selim_C ~ 03 Kasım 2015 00:25 Neden:
Windows 10 rezervesi veya mediacreationtool ile indirdiysen oluşur diye biliyorum ancak o klasörün adı $ Windows ws diye biliyordum ancak yine de Windows ile ilgili bir şey. Örneğin Windows 7 yükleme sihirbazı çalıştırınca da oluşur.
O dosya windows 10 yükleme klasörüdür.Yazılımı yükseltme yaptığınız da ya da windows yükleme aracı kullandığınız da oluşur silmeniz de bir mahsurSilindiği taktirde yeniden indirmesinden korkuyorum. Başka öneriniz var mı?
Windows 10 rezervesi veya mediacreationtool ile indirdiysen oluşur diye biliyorum ancak o klasörün adı $ Windows ws diye biliyordum ancak yine de Windows ile ilgili bir şey. Örneğin Windows 7 yükleme sihirbazı çalıştırınca da oluşur.Kalmalı mı silinmeli mi?
Edit: Kusra bakmayın bir süredir internet yoktu. Daha yeni girebildim [Bizde böyle fakiriz işte :( ]
Son Düzenleme: Selim_C ~ 11 Kasım 2015 21:19