Arkadaşlar bi aralar oyun almıştım 2dvdlik oyunu yükledim kurdum hiçbir sorun yok vs. sonraları sildim ve bu ara tekrar yüklemek istedim ancak iki dvdyi de taktığımda boş gösteriyor 4.7 gb boş alan yazıyor ?? diğer dvdlerde böyle bi sorun yok bunun nedeni nedir?
Dolu olan DVD boş gözüküyor
hayal görmüşsün başka açıklaması yok
işletim sisteminiz win.7 ise bende de aynı sorun var.
Orjinal audio cd takıyorum boş görünüyor...
@mcafee23 : aynı hayali farklı günlerde farklı zamanalrda tekrar tekrar görecek değilim..!
@brawny: evet benim de win. 7 ??
hemen windows'a atmayın kabahati benimde win7 ama böyle birşey yok.
dvd okunamıyordur isobuster programı ile dvd'yi açın o size boş olmadığını gösterecektir
vistada yazdırdığım okul ile ilgili bütün belgeler formattan sonra okunamadı üstelik aynı vista dvdsiydi.dvd yi taktım ve boş gösterdi.daha doğrusu uzun bi süre bişiler okumaya çalışıyodu fakat ne kadar beklersem bekleyeyim yada ne kadar farklı program kullandıysam da değişen bişi olmadı.açılmadı o dvdler.win7 de de karşılaştım bu durumla bi iki kez.izinler ile alakalı bişiler varmış diye okumuştum ama bi işe yaramadı.
işte burda boş gösteriyor dvdyi
isobusterı açtım böyle gösteriyor
IBP'ye çevirdim sonra
sonra da .iso'ya çevirdim ve deamon tools'la mount ettim ama açmadı
??????
dvd bozuk görünüyor.Yoksa isobuster içeriği bu şekilde değil farklı gösterirdi.
Track yanında x ile görünüyor yani hasarlı veri.
windows'ta okuyamadığından boş dvd etiketi vuruyor dvd'ye
ama çalışır şekildeydi ve ondan sonra kabında durdu ? ben bi de ikinci dvdyi deniyeyim bakalım onda da aynı şekilde mi gösterecek?
CD'nin arkasını tükürerek ya da kolonya ile temizle havlu kağıt ilede hızlıca dairesel olarak sil hep denerim %90 ihtimal başarılı olurum :D
Hayır ben Windows Xp Kullanıcısıyım Bendede aaynı sorun var bu sorunun çözümü yok mu yaA..