Domain Değişmiştir Programcı Arkadaşları Beklerim
site güzel olmuş
ben delphi.net i bayağı bi öğrenmiştim ama şu an seçim olarak c dilini seçtim c dilini bayağı hızlı bir şekilde öğreniyorum üniversite için pc mühendisliği yada öğretmenliğide yeter bu sene sınava girecem üniversitedeki amacım bi iş bulup aç kalmamak işi bulduktan sonra programlamada kendimi geliştireceğim
site güzel olmuşC dili ile ilgileniyorsan birazda sitenin e-book bölümüne C eğitimi ile ilgili türkçe e-book yükleyeceğim oradan indirebilirsin.ben delphi.net i bayağı bi öğrenmiştim ama şu an seçim olarak c dilini seçtim c dilini bayağı hızlı bir şekilde öğreniyorum üniversite için pc mühendisliği yada öğretmenliğide yeter bu sene sınava girecem üniversitedeki amacım bi iş bulup aç kalmamak işi bulduktan sonra programlamada kendimi geliştireceğim
Edit: E-Book Eklenmiştir.
Son Düzenleme: mesut_illegal ~ 29 Ağustos 2009 17:58
arkdaşım siten güzel olmuş ben kendimi geliştirmek için bi site yapmaya çalışıyorum msn adresini veririsen sana sormak istediğim bir kaç soru olcak
watana millete hayırlı uğurlu olsun kardeş :)))
Ahh Ahh PcMaKeR Gibi Hostcu Bulmuşsunuz =) Şükredin halinize.Gerçekten Çok güzel host'u var canavar gibi hemde.PcMaker'de on numara bir insan sağolsun çok yardımı oldu.
Ben 3 gündür küfrediyorum adamlara durduk yere resmi web sitesinin indexini hokus pokus yapmışlar bi geldim oney indexi yorumlayamıyor tarayıcı =) Halen uğraşıyorlar dingiller.Ayrıca o şirketin temaları ve eklentilerini bende kullanıyorum gerçekten cok hoş ve sade site tasarımları çıkıyor ortaya.
len kurumsal olacam olum :D
ile www.serdargokcen.net.tr yi aldım biraz önce hehehe. Sana bahsettiğim proje bayram dönüşü başlıyorum. Pleskin karşısına çıkmayan ne olsun...
Adramiti host verebilirim ;) Çoğu şirketten daha iyidir. iis 7 ve windows server 2008 enterprise gücü :D
joomla siteniz hayırlı olsun iyi iş çıkarmışsınız bende joomla ile kafa yoruyorum ( adresi imzamda bulabilirsiniz) size bir sorum olacak ilk makalenin üstündeki modülün ismi nedir bana link verebilir misiniz ?