Domain Değişmiştir Programcı Arkadaşları Beklerim
:) evet etkinleştirdim :) daha iyi oldu yahu..:)QueryString Methodunu kullanan url(get method da denebilir) lerden nefret ediyorum.
2007 den beri seo lu url ler daha iyi oluyor.Ne kadar çeşit seo tipi var.
yok linkteki / leri dizi şekline bölme.
yok klasör tipinde
yok şu yok bu :Den azından querystring ten iyidir :D
http://www.google.com.tr/#q=Vb.n ... fp=cfdf69cfee2f7377
:D:D:d seo etkisine bak kaçıncı sırada çıkıyor siten. ilk sayfadasın. birde daha yeni açtın. seo yu oynama artık. google sapıtmasın.
bing e de ekle ordan da yüklen.
bu arada ilk mesajdaki PC MAker ı PcMaKeR olarak değiştirir misin :) Nick hastalığı.
http://www.google.com.tr/#q=Vb.n ... fp=cfdf69cfee2f7377Yok abi oynamıyorum Bing'e de ekledim ama henüz indexlememiş siteyi.:D:D:d seo etkisine bak kaçıncı sırada çıkıyor siten. ilk sayfadasın. birde daha yeni açtın. seo yu oynama artık. google sapıtmasın.
bing e de ekle ordan da yüklen.
bu arada ilk mesajdaki PC MAker ı PcMaKeR olarak değiştirir misin :) Nick hastalığı.
Sitemap özelliğini kullan webmastertools tan google ın.
her haber girdiğinde pingle google a sitemap i. 579 sonuç bulmuş.
Çok güzel cidden. Webmaster tools a odaklan. ben şu urlwrite a bir daha bakayım türkçe karakterlerin içine ediyor.
:) Alıntı kuralları ihlal etmeyelim:)Bencehiç alıntıda yapma. Bing e gir otorum aç. teknoloji haberlerini banapostala mail olarak ı seç. bing sana günlük atıyor. CHIP teki haberibir gün önceden okuduğum oluyor bazen.Tabi ingilizce şart. Tutup google translate ye sokarsan artık ne denir bilmiyorum.
Yanlızsite çok güzel oluyorda ben temayı bir beğenmedim. Standart stil soldamenüler falan. git templatemonster a milletin tasarımına bak. harmanlagüzel bir tasarım joomlaya oturt.
Diğer sitelerden tamamen ayır kendini.
ben serdargokcen ile webmasterlar.net i öyle ayrı yapacam.
Son Düzenleme: PcMaKeR ~ 18 Eylül 2009 11:03
// Handle component route
$component = preg_replace('/[^A-Z0-9_\.-]/i', '', $this->_vars['option']);
bu satır yutuyor...
regex uygulamış.
Router.php içinde.
kodları inceliyorum. en azından türkçe karakterleri yabancı karakterlere çevirmek iidir yutmadan.
// Handle component route:) tamamdır abi sen ne dersen o ::)
$component = preg_replace('/[^A-Z0-9_\.-]/i', '', $this->_vars['option']);
bu satır yutuyor...
regex uygulamış.
Router.php içinde.kodları inceliyorum. en azından türkçe karakterleri yabancı karakterlere çevirmek iidir yutmadan.
İlginç ya. adamlar özel bileşen yazacaksın diyor. kök e müdahale edemezsin diyor. iş yerinde olmasam öyle bir müdahale ederim ki...Tamam abi hatırlatırım:)Mesut akşam msn den konuşak. hatırlat(unutmam kolay kolay da)
Ohh be en sonunda ekledim siteyi goole sitemap'e eyvallah serdar abi:)
Seo için artiosef özel birleşeni mevcut deneyebilirsiniz. Türkçe karakterler içinde yine yazılmış bir eklenti mevcut. Onu yükleyip aktif edince türkçe karakterler yutulmuyor. ı-i, ş-s çevrimi gibi çevriliyor. Kaynak kollar konusunda çok hassaslar :) Lisans mevzu :) Siteniz çok hoş ve içerik olarak başarılı. Arıca yootheme teması kullanmışsınız anladığım kadarıyla. Bir forum sitesinde okumuştum yootheme güncelleme çıkarmış. Galiba temadan kaynaklanan bir açık mevcut. Nerde okuduğumu bulabilirsen buradan yazarım. Logo kısmının boş kalması hoş durmamış. Bence login modülünü logonun olduğu yere çekerseniz aradaki boşluk bir miktar azalma olur. Ayıca bu temanın çok hoş birde üst yatay menüsü vardır :) Bu menüyü siteye hoş bir görüntü verebilirdi benim fikrim :)