merhaba arkadaşlar
pc de belli bir süre işlem yapmayınca serverle bağlantıyı koparıyor.Oturumu kapatıp yeniden başlatınca düzeliyor.
yardımlarınız bekliyorum
domainden kopuyorum
event idlerde herhangi bir log var mı? domainden kopuyorum derken o anda internet erişimin oluyor mu yoksa tüm bağlantıların mı iptal oluyor? ağ desteği ile güvenli modda durum nedir?
server 2003 e bağlantı kurmuyor.ordaki paylaşımda olan dosyalar erişilemiyor.internete cıkılabiliyor.normal pc deki işlemler yapılıyor.
ağ desteği ile güvenli modda test etme şansın oldumu?
malesef denemedim.Ama Pc den kaynaklandığını sanmıyorum.server2003 de problem gözüküyo gibi.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar!!!!(Bütün güncellemeler yapılmıştır)
server tarafında event idlerde herhangi bir log var mı?
bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp yönete gel bu bölümde event viewer seçeneğini genişlet aplicationda systemde kontrol ettiğin zaman herhangi bir hata görüyormusun görüyorsan event idlerini yazarmsın
'_kpasswd._tcp.pakyurek.com. 600 IN SRV 0 100 464 marin.pakyurek.com.' DNS kaydının aşağıdaki DNS sunucusunda dinamik kaydı başarısız oldu:
DNS sunucusu IP adresi: 212.175.146.1
Döndürülen Yanıt Kodu (RCODE): 5
Döndürülen Durum Kodu: 9017
Bilgisayarların ve kullanıcıların bu etki alanı denetleyicisinin konumunu belirleyebilmeleri için bu kaydın DNS'ye kaydettirilmesi gerekir.
böyle bişey var bu olabilirmi ?başığı netlogon
Bunun için DNS Server açınız."Forward Lookup Zones" gelin.Sağ tıklayıp "properties" gelin.Sonra "general" sekmesinde "Allow dynamic updates" işaretleyiniz.Sonrada;
net stop dns
net start dns
net stop netlogon
net start netlogon
komutları çalıştırıp servisleri kapatıp tekrar başlatınız.
kolay gelsin.
benim 2003 türkçe ona göre anlatırmısınız?
Bunun için DNS Server açınız."İleri Arama Bölgesi" gelin.Sağ tıklayıp "Özellikler" gelin.Sonra "genel" sekmesinde "Dinamik güncellemelere izin ver" işaretleyiniz.Sonrada;
net stop dns
net start dns
net stop netlogon
net start netlogon
komutları çalıştırıp servisleri kapatıp tekrar başlatınız.
kolay gelsin.
arkadasım işe yaramadı bu.problem devam ediyor.hala belli süreden sonra server den kopuyorum