aslında trump'ı izleyen çoğu kimsenin ondan örnek alacak çok şeyi vardır:
- trump güç nedir ve nasıl kullanılır konularında bir üstattır; girdiği tartışmalarda, verdiği yanıtlarda karşısındakini ezmesinden ve yok etmesinden bellidir.
- hiçbir zaman kendini ezdirmez ve duruşunu korumayı bilmektedir.
- yukarıdaki maddeye ek olarak genç yaşından bu yana kurumsal arenada olduğundan her türlü zorlukta ayakta kalmayı çok iyi bilmektedir.
- herhangi biri tarafından yönlendirilmemektedir; diğer adayların hepsi kampanyalarını gizli veya açık sponsorlar ya da bağışlarla yürütürken, trump kendi parasını harcamaktadır, dolayısıyla düşünceleri yalnızca kendisinindir.
- en güzel yanı da oy uğruna feminist nazilere prim vermemesi sanırım. cinsiyetçi olduğu konusundaki yorumlara katılmıyorum, kendi kitabında da yazdığı üzere adamın birine bir iş verirken tek baktığı konu yetkinlik. günümüzde erkek cinsi feminizim yalanları ile bir bir koltuğundan veya yaşam düzeninden olurken bütün bu saçmalığa karşı "kral çıplak" diyebilecek birisine gereksinim var.
politikaları ve seçilip seçilemeyeceği doğrudan amerikan halkını ilgilendirir, o yüzden yorum yapmak gereksiz. kişisel olarak ben de tercih etmezdim ancak yukarıdaki yönlerine saygı duymamak elde değil.