üyelerin birçoğunun kalbini kırdım salak salak mesajlar attım çok terbiyesiz konuştum fakat küfür ve hakaret etmedim ban yemedim sadece mesajlarımı sildiler fakat ben profilden kendimi banladım
terbiyesiz konuştum birçok üye şimdi bana ateş püskürüyordur fakat anneannemi kaybettikten sonra kafam yerinde değil birde açık lise nerdeyse 7 24 evdeyim haliyle insanın kafası git gel oluyor sizlerede saçmalarsam terbiyesiz konuşursam kusura bakmayın
2 üyede pm den yerini söyle dövecez dedi aslında hakılardı onlara yerimi söylesem kavga çıksa onlara vurmaya hakkım yok çünkü çok terbiyesiz konuştum hakkaten dediğim gibi bugünlerde kafam gel git oluyor ve iyi değilim 7 24 evdeyim açık lise birde beynim bulandı bugünlerde nette terbiyesiz konuştuğumu falan farkedememişim işte uyku düzen bozukluğu ve aşırı uykuda beynimin bulanmasına neden oluyor
donanım haberde ettiğim kavgalar
oluruna birak hersey duzelir.Imkanin varsa bos vakitlerinde namaz kil.
seninin okulda kız arkadaşı muhabbetlerin yokmuydu ilk okuldamıydıevet vardı fakat ben örgün eğitimi bırakıp uzaktan eğitime geçtim
lise 3 te bıraktım şimdi 15 tatilde kayıt olcam açık liseye şu anda kaydım donuk lise 3 ün 2.dönemimden devam etcem kayıp yok 1.5 sene sonra bitiyor açık lise evet kız arkadaş muhabbetleri oldu ama hepsi yalan oldu dostum yani geldim 17 yaşına şu ana kadar hiçbir kızla flört etmedim
Hocam neden bir psikoloğa gitmeyi düşünmüyorsun ki. Yani herkes bazı dönemlerde sinirli ya da morali çok bozuk olabilir. Fakat artık bunlar insanların hayatını zorlaştıracak şeyler değil. Yakın bir hastanenin psikiyatri kliniğine gitsen ve doktora: Doktor bey bazen sinirli oluyorum, moralim bozuk ve çok uyuyorum dediğinde emin ol ufak bir destekle tamamen hayatın değişebilir, yani hayatı tamamen akıcı ve yaşanılabilir hale getirebilirsin. Bu yazdıklarımı bazı cahil cühala insanlar yanlış anlayabilir fakat psikiyatri dediğimiz şey herkesin gidebildiği dahiliye, cildiye, gibi sıradan ve normal bir bölümdür ve emin olun gittikten sonra son derece de faydalı olduğu görülür. Yani bahsettiğin sorunların reçetesiz olarak eczaneden alınabilen ve sadece birkaç ay kullanıp bırakacağın basit beş on liralık bir rahatlatıcı ilaçla geçebilir. İşte sana uygun ilacı alabilmen için de bunu sana doktorun vermesi lazım. Onun için önerim hayatını yaşanılabilir kılmak için sanki bir arkadaşının desteğini alır gibi beş dakikalığına doktoruna güvenmek.
Aşırı sinir ve karşıdaki insana sözlü muamele kendine hakim olamıyorsan dostum
1.Aşırı sinirlendiğin zamanlarda bir bardak su iç açık havaya çık
2.Sinirlerin fırladığı zaman kimseyle iletişime geçme veya yalnız kal sakinleşmeye çalış
3.Yada en kısa zamanda ruh ve sinir hastalıkları uzmanından yardım iste...
Üsteki 1 ve 2. şıkları bir zamanlar bana selam veren insanlara bile tekme tokat giriştiğim günler oldu saolsun doktor halletti sinirleri bunları o tavsiye etmişti..
Bilgisayar başında fazla vakit geçirme insanı bir süre sonra mallaştırıyor bu alet saman gibi oluyor beyin (üzerine alınma ama gerçekler)
Bazı insanlar psikiyatrist'ten yardım almaktan çekinir sen onlardan olma sonra geri dönüşü olmayan işler açılır başına sinir deyip geçme beyin kanamasına kadar yolu var aşırı sinir....
Allah yar ve yardımcın olsun eğer dertleşmek istersen buralardayım bu yollardan bende geçtim gözü kaybettiğimde MANİK DEPRESİF tanısı koydu uzmanım sinir hastalığının ADINI, herkesi öldürmek istiyordum yani beynim öyle emrediyordu sinir nöbetleri geçiriyordum böyle anlarda babama bile sıkardım o şekil olmuştum ama şimdi çok rahatım şükrolsun rabbime...
En kısa zamanda uzmana danış üste bahsettiğim hastalığı tetikleyen etkenler üzüntü,karamsarlık,bunalım ve ufaktan sinir müdahale edimezse 1 kaç aya terminatöre döndürüyor insanı.. yaşadım biliyorum
Sinirlendiğim an vuurp kırardım ağzıma geleni derdim o anda 20 kişiyi aynı anda dövecek güçte hissederdim bazen arkadaşlarıma şiddet uyguladım ama sinirim geçince vicdan azabından ölüyordum sen bunları yaşama destek al..
Saygılar
psikolojik destek alıyorum :) fakat doktor her ilacı veremiyor başka rahatsızlıklarımı tetikler diye
kesko kardeşim evet sende bana olanları yaşamışsın bende aynılarını yaşıyorum sinirleniyorum sonrada
vicdan azabı çekiyorum
şu ana kadar kaç tane karateci falan dövdüm artık bana 22-23 yaşında adamlar bulaşamıyor şimdi neden demeyin öküz gibi güç var benim akrabayı 22 yaşında her türlü yendiğimden biliyorum öküz gibi güç sadece zarara yol açar zaten övünmek için söylemedim yani adamı döversin sonrada adam seni bıçaklar ve ölürsün olan olan bana olur yani akrabanın kardeşide 19 yaşında o çok iyi güreş taktikleri biliyor ondada öküz gibi güç var fakat buna rağmen benim bilmediğim taktikleri kullanmadan beni yenemiyor taktik uıygulayınca yeniyor oda şöyle güreşiyoz işte adam direk bacaktan tutuyor sonra bacağın şu kemik kısmını sıkıyor orayı sıktıktan sonrada koltuğa sürüklüyor koltuktan bacağımı çekerek yere serebiliyor ki o öyle kaç tane 22 yaşında 25 yaşında kaç kişiyi dövdü ka tane yok karateciyim yok uzakdoğu dövüş sanatlarını ileri derecede biliyom diyen adamları dövdü bende onun gibiyim işte bu iş 0-5 yaş arası beslenmeye ve anne sütü almaya bağlı tabiki 0 -15 yaş arasıda bol bol süt içip köfte bol bol yiyeceksiniz aynı zamanda yumurtada ondan ben böyle öküz gibi kuvvetliyim bunları övünmek için anlatmıyom öküz gibi kuvvetli olunca karşındakini belki döversin fakat sonrada ya neden dövdüm neden incittim işte neden yaptım diye vicdan azabı çekersiniz ki bu azap çok kötüdür tabi bu anlattıklarım teke tek kavgada geçerli 10 kişi birden dalarsada birine sağlam girişsem diğerleri beni dövse hiçte vicdan azabı çekmem yinede üzülürüm ama övünmüyorum kesinlikle güç bir işe yaramaz tek bir işe yarar bela bulmaya yarar
şiddet taraftarı değilim ve şiddete karşıyım aslında sadece damarıma çok fazla basıldığında işler değişiyor
tabiki benim gibi sadece türkiyede en azından 1 milyon kişi vardır belki inanmayacaksınız ama taa orta 1 deyken 3 kişiyi aynı anda dövdüğüm olurdu tamam onlar dayak yerdi fakat bende sinirden patlardım
yani keskin sirke küpüne zarar zaten 4 kişi olsalardı beni döverlerdi çok rahat dayakta yediğim oldu ama 100 kere kavga ettiysem 5 inde dayak yedim neyse bilgisayar aynen beyni saman gibi yapıyor şu anda bile saçma şeyler yazmış olabilirim saatlerdir pc başındayım
yani kusura bakmayın saçmaladıysam
Arkadaş sinir krizi geçiren birine neyle vurursan vur hissetmez acıyı yani sen istediğin kadar vur tınlamaz ama yoruldunmu bilki seni öldürecek çünkü sen vurdukça o daha feena sinirlenecek....