donanım haberde ettiğim kavgalar

Kapalı Hesap (101323)
17-01-2012, 23:57   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj

üyelerin birçoğunun kalbini kırdım  salak salak mesajlar attım      çok terbiyesiz konuştum  fakat küfür ve hakaret  etmedim    ban yemedim sadece mesajlarımı sildiler   fakat ben profilden kendimi banladım
terbiyesiz konuştum   birçok üye şimdi bana  ateş püskürüyordur  fakat anneannemi kaybettikten sonra kafam yerinde değil birde  açık lise nerdeyse 7 24 evdeyim haliyle insanın  kafası git gel oluyor sizlerede saçmalarsam  terbiyesiz  konuşursam kusura  bakmayın  
2 üyede pm den yerini söyle dövecez dedi  aslında hakılardı  onlara yerimi söylesem    kavga çıksa onlara  vurmaya  hakkım yok  çünkü çok terbiyesiz  konuştum hakkaten dediğim gibi  bugünlerde kafam gel git  oluyor  ve iyi değilim   7 24 evdeyim açık  lise  birde beynim bulandı bugünlerde nette terbiyesiz konuştuğumu falan farkedememişim   işte  uyku düzen bozukluğu ve aşırı  uykuda  beynimin bulanmasına neden oluyor

Kapalı Hesap (153334)
18-01-2012, 00:07   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj

oluruna birak hersey duzelir.Imkanin varsa bos vakitlerinde namaz kil.

Kapalı Hesap (101323)
18-01-2012, 00:08   |  #3  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Alıntı: DETROID_35  
küfür  etmediğin için  ve anlayışla karşıladığın için saolGülüş

censez41
18-01-2012, 00:08   |  #4  
censez41 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,705 mesaj

liseyi dışardan mı okuyon

Kapalı Hesap (101323)
18-01-2012, 00:09   |  #5  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj

evet  kardeşim dışardan

censez41
18-01-2012, 00:10   |  #6  
censez41 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,705 mesaj

seninin okulda kız arkadaşı muhabbetlerin yokmuydu ilk okuldamıydı onlar

Kapalı Hesap (101323)
18-01-2012, 00:13   |  #7  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Alıntı: censez41  
seninin okulda kız arkadaşı muhabbetlerin yokmuydu ilk okuldamıydı
evet vardı  fakat ben  örgün eğitimi bırakıp  uzaktan eğitime geçtim  
lise 3 te bıraktım  şimdi  15 tatilde kayıt olcam açık liseye  şu anda kaydım donuk   lise 3 ün 2.dönemimden  devam etcem kayıp yok  1.5 sene sonra bitiyor açık lise   evet kız arkadaş muhabbetleri oldu ama hepsi yalan oldu  dostum yani  geldim 17 yaşına şu ana kadar  hiçbir  kızla flört etmedim

mons
18-01-2012, 02:28   |  #8  
Yıllanmış Üye
416 mesaj

Hocam neden bir psikoloğa gitmeyi düşünmüyorsun ki. Yani herkes bazı dönemlerde sinirli ya da morali çok bozuk olabilir. Fakat artık bunlar insanların hayatını zorlaştıracak şeyler değil. Yakın bir hastanenin psikiyatri kliniğine gitsen ve doktora: Doktor bey bazen sinirli oluyorum, moralim bozuk ve çok uyuyorum dediğinde emin ol ufak bir destekle tamamen hayatın değişebilir, yani hayatı tamamen akıcı ve yaşanılabilir hale getirebilirsin. Bu yazdıklarımı bazı cahil cühala insanlar yanlış anlayabilir fakat psikiyatri dediğimiz şey herkesin gidebildiği dahiliye, cildiye, gibi sıradan ve normal bir bölümdür ve emin olun gittikten sonra son derece de faydalı olduğu görülür. Yani bahsettiğin sorunların reçetesiz olarak eczaneden alınabilen ve sadece birkaç ay kullanıp bırakacağın basit beş on liralık bir rahatlatıcı ilaçla geçebilir. İşte sana uygun ilacı alabilmen için de bunu sana doktorun vermesi lazım. Onun için önerim hayatını yaşanılabilir kılmak için sanki bir arkadaşının desteğini alır gibi beş dakikalığına doktoruna güvenmek.

Kapalı Hesap (200174)
18-01-2012, 04:06   |  #9  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

Aşırı sinir ve karşıdaki insana sözlü muamele kendine hakim olamıyorsan dostum
1.Aşırı sinirlendiğin zamanlarda bir bardak su iç açık havaya çık
2.Sinirlerin fırladığı zaman kimseyle iletişime geçme veya yalnız kal sakinleşmeye çalış
3.Yada en kısa zamanda ruh ve sinir hastalıkları uzmanından yardım iste...
Üsteki 1 ve 2. şıkları bir zamanlar bana selam veren insanlara bile tekme tokat giriştiğim günler oldu saolsun doktor halletti sinirleri bunları o tavsiye etmişti..
Bilgisayar başında fazla vakit geçirme insanı bir süre sonra mallaştırıyor bu alet saman gibi oluyor beyin (üzerine alınma ama gerçekler)
Bazı insanlar psikiyatrist'ten yardım almaktan çekinir sen onlardan olma sonra geri dönüşü olmayan işler açılır başına sinir deyip geçme beyin kanamasına kadar yolu var aşırı sinir....
Allah yar ve yardımcın olsun eğer dertleşmek istersen buralardayım bu yollardan bende geçtim gözü kaybettiğimde MANİK DEPRESİF tanısı koydu uzmanım sinir hastalığının ADINI, herkesi öldürmek istiyordum yani beynim öyle emrediyordu sinir nöbetleri geçiriyordum böyle anlarda babama bile sıkardım o şekil olmuştum ama şimdi çok rahatım şükrolsun rabbime...
En kısa zamanda uzmana danış üste bahsettiğim hastalığı tetikleyen etkenler üzüntü,karamsarlık,bunalım ve ufaktan sinir müdahale edimezse 1 kaç aya terminatöre döndürüyor insanı.. yaşadım biliyorum
Sinirlendiğim an vuurp kırardım ağzıma geleni derdim o anda 20 kişiyi aynı anda dövecek güçte hissederdim bazen  arkadaşlarıma şiddet uyguladım ama sinirim geçince vicdan azabından ölüyordum sen bunları yaşama destek al..
SaygılarDans

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 18 Ocak 2012 04:18
Kapalı Hesap (101323)
18-01-2012, 06:29   |  #10  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj

psikolojik destek alıyorum   :)  fakat doktor her ilacı  veremiyor    başka rahatsızlıklarımı tetikler diye  
kesko kardeşim  evet  sende  bana olanları yaşamışsın bende  aynılarını yaşıyorum sinirleniyorum sonrada  
vicdan azabı çekiyorum  
şu ana kadar  kaç tane karateci falan dövdüm  artık bana 22-23  yaşında adamlar    bulaşamıyor  şimdi neden demeyin öküz gibi güç var    benim akrabayı  22 yaşında   her türlü yendiğimden  biliyorum    öküz gibi güç sadece zarara yol açar  zaten övünmek için söylemedim    yani  adamı  döversin sonrada adam seni  bıçaklar  ve ölürsün   olan olan bana olur yani  akrabanın kardeşide 19 yaşında  o  çok iyi güreş taktikleri biliyor  ondada öküz gibi güç var fakat buna rağmen benim bilmediğim  taktikleri kullanmadan beni    yenemiyor taktik uıygulayınca yeniyor oda şöyle   güreşiyoz  işte adam direk bacaktan tutuyor  sonra  bacağın şu  kemik kısmını  sıkıyor  orayı  sıktıktan sonrada  koltuğa  sürüklüyor koltuktan  bacağımı çekerek yere serebiliyor    ki  o öyle kaç tane  22 yaşında 25 yaşında  kaç kişiyi dövdü   ka tane yok karateciyim yok  uzakdoğu  dövüş sanatlarını ileri derecede biliyom diyen  adamları dövdü bende onun gibiyim işte    bu iş  0-5 yaş arası  beslenmeye ve anne sütü  almaya  bağlı  tabiki  0 -15 yaş arasıda bol bol  süt    içip    köfte bol bol yiyeceksiniz aynı zamanda yumurtada ondan ben böyle öküz gibi kuvvetliyim  bunları övünmek için anlatmıyom    öküz  gibi kuvvetli olunca    karşındakini belki  döversin fakat sonrada  ya neden dövdüm  neden    incittim  işte neden yaptım diye vicdan azabı çekersiniz  ki bu azap çok  kötüdür   tabi bu anlattıklarım teke tek kavgada geçerli   10 kişi birden  dalarsada birine sağlam  girişsem diğerleri beni dövse  hiçte vicdan azabı çekmem yinede üzülürüm ama  övünmüyorum kesinlikle   güç bir işe yaramaz  tek bir işe yarar  bela  bulmaya yarar  
şiddet taraftarı değilim ve şiddete karşıyım aslında  sadece damarıma çok fazla basıldığında işler  değişiyor  
tabiki benim gibi  sadece türkiyede  en azından 1 milyon kişi  vardır   belki inanmayacaksınız ama  taa  orta 1 deyken   3 kişiyi aynı anda dövdüğüm olurdu   tamam onlar  dayak yerdi fakat  bende sinirden patlardım  
yani keskin sirke küpüne zarar   zaten 4 kişi olsalardı beni  döverlerdi  çok rahat dayakta yediğim  oldu  ama  100  kere kavga ettiysem 5 inde  dayak yedim  neyse  bilgisayar aynen beyni saman gibi yapıyor    şu anda bile saçma şeyler yazmış olabilirim  saatlerdir pc başındayım

Kapalı Hesap (101323)
18-01-2012, 06:30   |  #11  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj

yani kusura bakmayın  saçmaladıysam

Kapalı Hesap (200174)
18-01-2012, 17:16   |  #12  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

Arkadaş sinir krizi geçiren birine neyle vurursan vur hissetmez acıyı yani sen istediğin kadar vur tınlamaz ama yoruldunmu bilki seni öldürecek çünkü sen vurdukça o daha feena sinirlenecek....

Kapalı Hesap (101323)
18-01-2012, 20:28   |  #13  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Alıntı: kesko  
Arkadaş sinir krizi geçiren birine neyle vurursan vur hissetmez acıyı yani sen istediğin kadar vur tınlamaz ama yoruldunmu bilki seni öldürecek çünkü sen vurdukça o daha feena sinirlenecek....
Alkış
çok güzel açıklamışsın durumu    ben  ilaçlarımı içmesem  3 gün falan  hemen  krizler başlıyor

adem-t
18-01-2012, 20:33   |  #14  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
793 mesaj
Alıntı: DETROID_35  
Katılıyorum.Gülümseme